Prinţul Harry și Meghan Markle și-au dus fiul într-un loc interzis copiilor. Unde au petrecut noaptea

Prinţul Harry și Meghan Markle și-au dus fiul într-un bar

Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut o seară într-un bar din apropierea locuinței lor. Chiar dacă accesul copiilor în local este interzis, cei doi l-au luat cu ei și pe fiul lor, Archie. Surse apropiate familiei regale a Marii Britanii au declarat că Harry și Meghan au fost tratați ca niște clienți obișnuiți.

Prinţul Harry și Meghan Markle și-au dus fiul într-un bar

Ducii de Sussex au petrecut o seară liniștită în compania fiului lor în barul The Rose & Crown din Windsor. Localul se află în apropiere de Frogmore Cottage, locuința celor doi. Prințul Harry a așezat bebelușul într-o scoică auto, l-a învelit cu o pătură, iar Meghan Markle a luat cu ea o geantă pe care a umplut-o cu lucruri pentru cel mic. Jurnaliștii britanici i-au surprins pe cei doi în timp ce se îndreptau spre bar și i-au fotografiat.

Cei care i-au văzut pe ducii de Sussex au mărturisit că aceștia au petrecut aproximativ două ore în bar, iar Archie a fost foarte liniștit chiar și în momentul în care Meghan i-a schimbat scutecul. Chiar dacă au fost însoțiți de gărzile de corp și de doi ofițeri de poliție, Meghan și Harry au fost tratați ca niște clienți obișnuiți, susțin surse apropiate familiei regale a Marii Britanii.

A fost prima ieșire neoficială în spațiul public a micuțui Archie de la nașterea sa. Prințul Harry și ducesa de Sussex l-au mai dus în luna iulie la un meci de polo organizat în scop caritabil. La eveniment au mai participat și ducii William şi Catherine de Cambridge, alături de copiii lor.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai 2019, la un an de la căsătoria celor doi. El este cel de-al optulea nepot al reginei Marii Britanii și al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI