Prințul Harry și Meghan Markle, opriți de Prințul William. Ce au vrut să facă în Marea Britanie nu a avut șanse de izbândă

de: Năstase Mirabela
28 09. 2021

Prințul Harry și Megha Markle ar fi fost opriți de Prințul Wiliam să facă un lucru extrem de important pentru ei, iar la baza acestui refuz categoric din partea fratelui lui Harry ar sta relația tensionată dintre ei.

Prințul Harry și Meghan Markle, opriți de Prințul William

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit în vara acestui an părinți pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a adus-o pe lume pe Lilibet Diana, o fetiță perfect sănătoasă ce poartă numele atât bunicii, cât și al străbunicii ei. Cum fetița s-a născut acum patru luni, evident, un subiect fierbinte pentru părinții săi este botezul micuței, iar în presă au tot circulat informații potrivit cărora cei doi părinți și-ar fi dorit ca Lilibet Diana să fie botezată în Anglia, la Castelul Windsor, unde cei doi s-au căsătorit și l-au botezat, de asemenea, și pe întâiul născut al cuplului, Archie.

Însă cel care s-ar opune acestui plan ar fi chiar prințul William, fratele lui Harry, spun surse regale, care nu ar dori sub nicio formă ca acest botez să se desfășoare acolo. Deși nu s-a spus însă motivul, acest refuz este pus, de fapt, pe seama relației tensionate dintre cei doi frați, care a apărut după ce prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au dat un interviu pentru Oprah, în care au vorbit despre problemele pe care le-ar fi întâmpinat pe când făceau parte din Familia Regală.

Meghan Markle, la 40 de ani

Recent, Meghan Markle a marcat cea de-a 40-a aniversare a sa, anunțând totodată și un proiect inedit, numit 40×40, care vizează ajutarea femeilor să se întoarcă la locul de muncă. De altfel, au existat și voci care au spus că Meghan o să profite de aniversarea de 40 de ani pentru a-și construi un imperiu.

Profesorul Jonathan Shalit, care a lucrat cu vedete precum Sir Elton John și Simon Cowell, a spus pentru revista Closer:

„A 40-a aniversare a lui Meghan va fi începutul unui deceniu imens pentru ea – va fi începutul construirii imperiului ei de afaceri.

În termen de cinci ani, o văd pe Meghan ca fiind una dintre cele mai importante și mai solicitate persoane de la Hollywood. Va avea o serie de premii internaționale pentru film, munca umanitară și poate chiar un Emmy sau Oscar.

Amintiți-vă, cum îi văd britanicii nu este la fel cum îi văd americanii. Sunt doi dintre cei mai solicitați oameni din comunitatea de la Hollywood. Au construit un cerc strâns de prieteni și o echipă substanțială cu care vor lucra să-i ajute să realizeze ceea ce și-au propus. Nu există nicio limită!”, a spus el.