23 iun. 2023 | 18:05

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț? Fosta actriță l-ar fi părăsit pe ducele de Sussex: „S-a săturat”

Monden
Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț? Fosta actriță l-ar fi părăsit pe ducele de Sussex:
Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț? Ducesa ar urma să negocieze cu Regele Charles pentru ruperea căsniciei.

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț? Experții regali susțin că multe persoane de la Londra sunt de părere că fosta actriță de la Hollywood s-a săturat de partenerul său de viață. Ducesa l-ar fi părăsit deja pe tatăl celor doi copii ai săi și ar urma să negocieze cu regele pentru desfacerea mariajului.

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț?

Harry și Meghan Markle păreau foarte fericiți împreună. Cel puțin, la începutul relației lor. În urmă cu câteva zile, au apărut zvonuri referitoare la o anumită separare în cuplu. Prințul Harry și-ar fi dorit să divorțeze de partenera sa de mai mult timp, însă cei doi copii pe care îi au împreună, Archie, de patru ani, și Lilibet, de doi ani, l-au determinat să renunțe la idee.

Recent, s-a aflat că ducele de Sussex ar fi plecat în repetate rânduri de acasă. De fiecare dată, a dormit singur, la hotel. Presa internațională a mai scris și despre faptul că mezinul Regelui Charles ar fi apelat deja la avocați pentru a oficializa divorțul.

În altă ordine de idei, un expert regal, Angela Levin, susține că Meghan Markle a avut acest scenariu planificat în detaliu. Profitând de situația lui Harry, fosta actriță de la Hollywood și-ar fi dorit să îl aducă pe soțul său în pragul disperării, să dea divorț și să obțină și custodia pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Relația cuplului a fost pe butuci în ultimele săptămâni. Harry și Meghan nu și-au sărbătorit public nici măcar aniversarea căsătoriei lor, de pe 19 mai, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare. Mai mult decât atât, ducesa de Sussex a participat la multe evenimente mondene în ultima vreme, însă întotdeauna a fost singură.

„Meghan s-a săturat de Harry”

Noile zvonuri despre cuplul de Sussex arată că Meghan Markle l-ar fi părăsit pe partenerul său de viață. Fosta actriță de la Hollywood s-ar fi săturat de mediul în care trebuie să trăiască, de presiunile cu care se confruntă din cauza circumstanțelor mariajului său, astfel încât a decis să spună stop căsniciei.

Expertul regal Tom Bower a susținut că ducii de Sussex trăiesc deja separat. În cazul lui Meghan Markle a fost doar o chestiune de timp până a pus piciorul în prag, explicând că este suficientă suferința de care a avut parte până în prezent. Se pare că, potrivit unor speculații, fosta actriță ar urma să negocieze cu Regele Charles o înțelegere pentru a rupe mariajul.

„Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan s-a săturat de Harry”, a declarat Tom Bower.

Alți reprezentanți de la Casa Regală sunt de părere că divorțul nu mai reprezintă un scenariu în cazul lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Regele Charles își așteaptă fiul acasă cu brațele deschise.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capital.ro
Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro