Prințul Harry și Meghan Markle, decizie radicală. Fanii sunt șocați de măsura luată în 2021

Prințul Harry și Meghan Markle, decizie radicală. Fanii sunt șocați de măsura luată în 2021
Decizia anului 2021. Prințul Harry și Meghan Markle și-au șocat fanii din nou

Prințul Harry și Meghan Markle, decizie radicală în 2021: renunță definitiv la rețelele de socializare. Cuplul nu va mai folosi Internetul pentru a-și promova Fundația Archewell și nici conturile personale virtuale.

2021, an cu decizii. Prințul Harry și Meghan Markle au șocat din nou

Ducele și ducesa de Sussex nu se vor mai întoarce niciodată pe rețelele de socializare după ce au pretins că s-au confruntat cu multă ură, „aproape de neviețuit”, a susținut o sursă. Aceștia au încetat să mai posteze pe conturile lor Sussex Royal de Instagram și Twitter încă de anul trecut, când doar expuneau că ar fi posibil să renunțe definitiv la site-uri. O sursă apropiată acestora a declarat pentru Sunday Times că nu vor folosi rețelele de socializare pentru a-și promova noua lor fundație și nu au de gând să se întoarcă ”în captivitate”.

De altfel, cuplul a vorbit frecvent despre abuzul pe care îl primește în mediul virtual, în ciuda faptului că a continuat o vreme să folosească această sferă pentru a-și promova noua imagine în SUA. De asemenea, Harry și Meghan au încheiat un acord de 100 de milioane de lire sterline cu Netflix pentru a produce seriale TV, filme și emisiuni pentru copii în serviciu de streaming.

  • Cuplul regal a avut pese 10 milioane de urmăritori pe Instagram.
  • Cei doi au renunțat la canalele de socializare după ce au renunțat și la familia regală.
  • Ducii s-au arătat dezamăgiți de social media după ce au primit ură din partea oamenilor în timpul perioadei cât au fost parte a familiei regale, dar au continuat să atragă atenția prin proiecte cu Netflix și Spotify.

„Mi s-a spus că în 2019 am fost cea mai batjocorită persoană din întreaga lume”

În ultima postare de pe contul lor, din martie, cuplul a scris: „După cum putem simți cu toții, lumea în acest moment pare extraordinar de fragilă. Cu toate acestea, suntem încrezători că fiecare ființă umană are potențialul și oportunitatea de a face diferența – așa cum se vede acum pe tot globul, în familiile noastre, în comunitățile noastre și în grupele oamenilor din prima linie – împreună ne putem ridica reciproc pentru a realiza această promisiune”.

„Mi s-a spus că în 2019 am fost cea mai batjocorită persoană din întreaga lume, bărbat sau femeie”, afirma Meghan în podcastul Teenager Therapy. „Acum, opt luni de la asta, nici măcar nu eram vizibilă – eram în concediu de maternitate. Este atât de dăunător dacă oamenii spun lucruri despre tine care nu sunt adevărate; dăunător atât pentru sănătatea ta mentală, cât și pentru cea emoțională. E atât de puternic totul, încât nici măcar nu te poți gândi la ce simți”, mai spunea actrița, potrivit dailymail.co.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI