Prințul Harry, cadou neașteptat din partea lui Meghan. Ce i-a oferit de ziua lui

Prințul Harry, cadou neașteptat din partea lui Meghan

Meghan Markle l-a impresionat pe Prințul Harry cu un cadou neașteptat de ziua lui. Cum a hotărât ducesa să marcheze evenimentul? Ce i-a oferit de ziua lui?

Prințul Harry, cadou neașteptat din partea lui Meghan de ziua lui

Prințul Harry(35 de ani), Duce de Sussex – numit la naștere Henry Charles Albert David – s-a născut în data de 15 septembrie 1984. Harry este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic. Este căsătorit cu Meghan, Dusesă de Sussex, din 19 mai 2018, iar împreună îl au pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Cum astăzi, 15 septembrie, e mare veselie la Palat, Meghan a decis să îi aducă un omagiu și pe internet. Pe pagina de instagram sussexroyal se întâlnește un mesaj în care Markle îi urează soțului ei o aniversare fericită. Alături de el, a însoțit și un colaj foto al Prințului de când era copil și până a devenit tată.

Ce i-a oferit ducesa?

”Mă inspiri zilnic prin tot ceea ce faci. Ești cel mai bun soț și cel mai grozav tată pentru fiul nostru. Te iubim! La mulți ani!”, a scris ducesa, alături de care a adăugat și o inimioară.

Prințul Harry, cadou neașteptat din partea lui Meghan. Ce i-a oferit de ziua lui
Colajul foto postat de ducesă pentru soțul ei

De altfel, un mesaj romantic a venit și din parte ducelui de ziua soției sale. Prințul Harry al Marii Britanii i-a scris un mesaj soției sale, care a împlinit pe 4 august 38 de ani. Textul a fost publicatt pe contul pe care ducii de Sussex îl împart pe rețeaua de socializare Instagram.

„La mulţi ani, uimitoarei mele soţii! Îţi mulţumesc pentru că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H.”, a fost mesajul lui Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI