Prințul Charles, detestat de Regina Elisabeta? Dezvăluiri inedite, de ce nu își place propriul fiu

Prințul Charles, detestat de Regina Elisabeta? Dezvăluiri inedite, de ce nu își place propriul fiu
Printul Charles, detestat de Regina Elisabeta?

Aparent, nu prințul Charles ar fi preferatul reginei Elisabeta a II-a, ci fratele mai mic, pe nume Andrew. Deci, Andrew este copilul preferat al reginei adevărate? Deși monarhul nu și-a recunoscut niciodată preferința pentru al doilea fiu, corespondenții regali au crezut de mult că a câștigat cel mai înalt pedastal din inima ei.

Prințul Charles, detestat de Regina Elisabeta?

Relația ei cu fiul mai mare, prințul Charles, s-a tensionat în mod repetat de-a lungul domniei sale, mai ales când tânărul moștenitor se afla într-o căsătorie turbulentă și divorț de principesa Diana. Dar, în ciuda comportamentului lui Andrew, regina a părut întotdeauna dornică să-l ierte.

Această relație s-ar fi putut dezvolta, în parte, pentru că ea era în preajma lui mai des în timpul copilăriei sale. După arată Telegraph, „Regina și-a făcut timp pentru (Andrew și Edward, fiul cel mai mic). Obișnuia să vină la școală cu un singur bodyguard și să conducă ea uneori. Ea urma să participe la zile de sport și la diferite meciuri.

”De asemenea, se pare că i-a trimis vărului ei o notă după nașterea lui Andrew, în care scria: „Copilul este adorabil. Una peste alta, va fi teribil de răsfățat de noi toți, sunt sigur”.

Regina Elisabeta, atașată prințul Andrew

Atașamentul reginei Elisabeta față de Andrew ar fi putut fi accelerat și de relația ei cu Philip. Așa cum a explicat HistoryExtra de la BBC, regina a asociat nașterea celui de-al doilea fiu al ei cu „reluarea căsătoriei și un moment fericit din viața ei”, așa că el, mai mult decât ceilalți copii ai ei, a adus bucurie pe măsură ce creștea. Andrew a fost pilot militar de elicopter și a luptat în războiul din Falklands, salvând un număr de soldați, ceea ce i-a sporit imaginea publică. Iar mofturile lui repetate păreau rar să o deranjeze pe mama sa. Părea, de fapt, că îl găsea fermecător.

„Imaginea publică a lui Andrew în timpul războiului din Falklands a contribuit mult la ideea că coroana și poporul britanic se luptau împreună”, a explicat Ed Owens, istoric intervievat de BBC.

„Ajuns atunci ca celebritate regală în sine, imaginea lui Andrew a evoluat și nu a trecut mult timp până când a fost prezentat un„ prinț playboy ”, iubitor de petreceri și companie feminină.”

De cealaltă parte, Ingrid Seward, redactorul-şef al revistei Majesty, l-a numit pe Charles „ polar opus al fratelui mai mic Andrew” – fiind „zgomotos, plictisitor, dar foarte fermecător când vrea să fie”. Seward a adăugat că și Andrew „poate fi arogant şi nepoliticos”, asemenea tatălui său. În plus, tot acesta a spus că Regina nu a reușit niciodată să îl înțeleagă pe deplin pe fiul ei mai mare, Charles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI