09 iul. 2024 | 08:33

Printre peștii din acvariu s-a strecurat un intrus. Tu îl vezi în 9 secunde? Iluzie optică virală

Diverse
Printre peștii din acvariu s-a strecurat un intrus. Tu îl vezi în 9 secunde? Iluzie optică virală
Test de IQ

Începem ziua cu un test de inteligență care îți va pune la încercare creierul și felul în care percepi lucrurile. În imaginea de mai sus putem vedea mai mulți pești, dar în acvariu se ascunse un intrus. Îl poți găsi în doar 9 secunde?

Găsește peștii diferiți din acvariu

Acest test de inteligență te va face să gândești diferit și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. În imaginea din galeria foto vedem un acvariu cu pești, dar cu cu in coeficient ridicat de inteligență știu că asta nu este totul.

Acolo se află un pește diferit, iar misiunea ta este să-l găsești într-un timp limitat de doar 9 secunde. Potrivit specialiștilor, unul dintre cele mai importante criterii pe care le analizează atunci când determină IQ-ul unei persoane este rapiditatea cu care rezolvă sarcinile.

În rezervor pot fi văzuți pești de diferite culori, dar doar unul dintre ei are o variantă de culori unică. În timp ce toți peștii au corpuri galbene, aripioarele și stomacul lor pot fi verzi, albaștri, portocalii sau galbeni, înseamnă că există sute de variații posibile.

Cu toate acestea, doar unul este unic, iar provocarea este să-l găsești! Mult succes!

Ai reușit să-l găsești? Dacă da, felicitări, iar dacă nu, îți vom spune noi răspunsul. Există

un singur pește care are trei aripioare albastre și o burtă galbenă. Unii s-ar fi îndrăgostit de peștele galben simplu de lângă răspunsul real, dar există de fapt un alt pește galben simplu în partea de sus a imaginii.

Puteți vedea mai exact peștele diferit în galeria foto de mai sus.

Oamenii de știință, despre testele IQ

După ce a efectuat cel mai mare studiu de inteligență online înregistrat, o echipă de cercetare condusă de Universitatea Western a ajuns la concluzia că noțiunea de măsurare a coeficientului de inteligență sau a IQ-ului cuiva printr-un test unic, standardizat, este foarte înșelătoare.

Folosind un studiu online deschis oricui, oriunde în lume, cercetătorii le-au cerut respondenților să finalizeze 12 teste cognitive care exploatează memoria, raționamentul, atenția și abilitățile de planificare, precum și un sondaj despre trecutul și obiceiurile lor de viață.

Rezultatele au arătat că atunci când sunt explorate o gamă largă de abilități cognitive, variațiile observate în performanță pot fi explicate doar cu cel puțin trei componente distincte: memoria de scurtă durată, raționament și o componentă verbală.

„Asimilarea a fost uluitoare. Ne așteptam la câteva sute de răspunsuri, dar au participat mii și mii de oameni, inclusiv oameni de toate vârstele, culturile și crezurile din fiecare colț al lumii”, a spus Owen, membru din Catedra de cercetare de excelență în Canada în neuroștiință cognitivă și imagistică și investigator principal al proiectului.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cea mai bună metodă ca să scapi de molii. E ieftină și eficientă
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Fiica lui Bruce Willis e devastată! A venit anunțul cumplit despre marele actor
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
LOVITURĂ privind TICHETELE de MASĂ! SE DAU AMENZI
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro