07 apr. 2021 | 12:16

Prinsă cu ‘mâța-n sac’. O femeie bolnavă de Covid, vindea legume la o tarabă din piaţă, fără nicio jenă

Știri Locale
Prinsă cu 'mâța-n sac'. O femeie bolnavă de Covid, vindea legume la o tarabă din piaţă, fără nicio jenă
O femeie cu COVID vindea legume în piață fără grijă

O femeie din Galați a fost prinsă în timp ce vindea legume la piață. Nimic neobișnuit până acum, însă aceasta știa că are COVID, dar tot a decis să iasă din casă, la piață. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Diagnostică cu COVID, vindea legume în piață

Femeia are 50 de ani și este din Galați. A fost confirmată pozitivă cu noul coronavirus, însă a fost surprinsă la taraba din piață în timp ce vindea produse agroalimentare. După ce au intervenit polițiștii, a fost amendată cu 1.000 de lei și s-a ales cu dosar penal.

Potrivit acestora, femeia a fost depistată cu COVID-19 pe data de 25 martie 2021. Ea ar fi trebuit să stea în izolare până pe data de 8 aprilie. Cu toate acestea, ea tot a decis să meargă la taraba din piață pentru a își vinde produsele.

  “Poliţiştii   locali  din   cadrul   Secţiei  nr.3  au  sancţionat-o  contravenţional  cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numita O.E., în vârstă de 50 ani, din Galaţi. Persoana în cauză a fost depistată pe Aleea Comerţului din Micro 19, în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă, deşi în data de 25 martie 2021, a fost depistată pozitiv cu Covid 19 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 08 aprilie 202”, a anunţat Poliţia Locală Galaţi.

În perioada 29 martie și 4 aprilie, polițiștii locali din Galați au aplicat 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 70.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020.

Un bărbat a ieșit din carantină pentru a face cumpărături

Tot un bărbat din județul Galați, localitatea Ivești, domiciliat într-un cartier în care a fost instituită carantina, a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să iasă printr-o zonă lizieră de la marginea satului. Se pare că acesta încerca să-și croiască drum cu lopata pentru a ieși din zona de carantină. Acesta era confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Mașina cu care a fugit bărbatul a fost urmărită de către polițiști, apoi oprită. Șoferul le-a spus oamenilor legii că ei doar mergeau la cumpărături în Tecuci. În primă fază, bărbatul a spus că nu are COVID-19. Cu toate acestea, jandarmii l-au verificat în baza de date, acolo unde au descoperit că este infectat cu SARS CoV-2. De asemenea, el se afla în carantină la domiciliu.

Bărbatul a fost condus înapoi la domiciliu declarat în carantină. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările sunt continuate de către oamenii legii.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro