Principele Radu Duda, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 60 de ani

Principele Radu Duda, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 60 de ani
Principele Radu Duda, de nerecunoscut la 60 de ani

Principele Radu Duda a împlinit duminică, 7 iunie, vârsta de 60 de ani. Cum arată soțul Principesei Margareta al României și cât de tare s-a schimbat în ultimii ani? Iată mesajele pentru ziua sa de naștere din partea Familiei Regale!

Principele Radu Duda a împlinit 60 de ani

Principele Radu Duda s-a bucurat duminică de urări deosebite din partea familiei și a prietenilor, dar și de liniștea casei sale, loc unde a ales să sărbătorească în tihnă, într-un cadru intim, în natură. Altețele Sale Regale se află deja de câteva zile bune la castelul din Săvârșin, iar peisajele superbe și aerul curat i-au mai făcut să rămână, așa că au împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online filmulețe din vacanța lor.

Principele este vizibil îmbătrânit de anii care nu contenesc să treacă, în timp ce soția sa parcă a găsit rețeta tinereții. Cei doi s-au plimbat prin grădina cu trandafiri și la serele cu legume, apoi au tras cu ochiul la cei care se îndrijesc de acestea și de unul din cele mai vechi parcuri pe care le are România. Radu al României este fost actor care în 1996 a devenit soțul Principesei Margareta a României, prima fiică a fostului rege Mihai I al României.

Parcul Regal Săvârșin

PARCUL REGAL DE LA SĂVÂRȘIN, LA ÎNCEPUT DE IUNIEMajestatea Sa Margareta și Principele Radu ne invită la Grădina de trandafiri, la Grădina de legume și la sere, pentru a vedea cum arată munca de zi cu zi a celor care slujesc natura și unul dintre cele mai vechi parcuri din România, creat în anul 1820.

Publicată de Familia Regala a Romaniei pe Vineri, 5 iunie 2020

„Majestatea Sa și Alteța Sa Regală petrec ziua la Săvârșin”

„Astăzi, Principele Radu a împlinit 60 de ani. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală petrec ziua la Săvârșin, în familie. Principele Radu mulțumește tuturor celor care îi adresează gânduri generoase și îi urează la mulți ani în această zi!”, a notat Familia Regală a României pe pagina oficială de Facebook. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat grădina de trandafiri, grădina de legume și serele, pentru a vedea cum arată munca de zi cu zi a celor care slujesc natura și unul dintre cele mai vechi parcuri din România, creat în anul 1820″
Familia Regală a României