Prin ce momente triste trece Viorel Lis. Fostul primar are probleme grave de sănătate

Prin ce momente triste trece Viorel Lis. Fostul primar are probleme grave de sănătate
Prin ce momente triste trece Viorel Lis. Fostul primar are probleme grave de sănătate

Clipe de coșmar pentru Oana Lis. Soțul ei, Viorel, are probleme grave de sănătate și aproape că este imobilizat la pat. Cum se simte fostul primar al Capitalei și de ce speră ca vaccinul anti-COVID să îl ajute. Controversata blondină este tare speriată. Ce declarații a făcut Oana Lis.

Prin ce momente triste trece Viorel Lis

Oana Lis trece prin momente foarte dificile. Soțul ei, Viorel Lis, nu se simte foarte bine și acuză probleme serioase de sănătate. Celebra blondină spune că este îngrijorată în privința fostului edil al Capitalei deoarece acesta întâmpină dificultăți în a merge și se deplasează foarte greu. În plus, Viorel Lis nu a mai fost la recuperare din cauza pandemiei de coronavirus, care reprezintă un adevărat pericol pentru sănătatea sa, luând în considerare vârsta înaintată pe care o posedă.

„Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine.

Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat Oana Lis, vizibil îngrijorată, pentru fanatik.ro.

Ce se va întâmpla cu Viorel Lis după ce se vaccinează împotriva coronavirusului

Controversata vedetă abia așteaptă ziua de 13 martie când soțul ei, Viorel Lis, se va prezenta la cabinetul medical pentru a se imuniza împotriva coronavirusului. Oana Lis speră ca acest vaccin anti-COVID să fie cu noroc și astfel fostul primar să fie înafara oricărui pericol. Chiar dacă cei doi soți se mai ceartă, Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiind împreună de mai bine de 22 de ani.

„Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a declarat soția lui Viorel Lis pentru sursa citată.