24 ian. 2022 | 12:38

Adela Popescu, mărturisire inedită la Vorbește lumea: „Pielea mea începe să miroasă a pește.” Prin ce trece vedeta

Monden
Adela Popescu, mărturisire inedită la Vorbește lumea: „Pielea mea începe să miroasă a pește.” Prin ce trece vedeta
Adela Popescu și-a surprins fanii

Adela Popescu îi uimește cu dezvăluirile inedite pe fanii săi. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă, dar și pentru naturalețe, așa că se bucură de o mulțime de admiratori care vor să afle totul despre aventurile din familia pe care a întemeiat-o alături de partenerul său, Radu Vâlcan.

Ce pățește Adela Popescu. Prezentatoarea de televiziune a spus totul

Constantin Enceanu a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, moderată de Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, unde a acceptat provocarea de a pregăti bucate absolut delicioase. Cântărețul a recunoscut că îi place să petreacă timpul în bucătărie, așa că gătește când vrea să își surprindă soția.

Cunoscutul artist a mărturisit că recurge la diferite gesturi romantice, astfel că îi pregătește partenerei sale un fel de mâncare plin de savoare ori de câte ori are ocazia. Acesta a învățat să gătească după ce a urmărit ce făcea soția lui în bucătărie, astfel că abordează diferite rețete inedite.

Cu toate acestea, el a făcut o remarcă și la modul în care Adela Popescu este răsfățată de către soțul ei, Radu Vâlcan.

„Dacă vreau să îi fac o surpriză soției mele, dimineața când pleacă îi gătesc. Dacă vreau să îi fac o surpriză la 16:30, când ajunge acasă de la serviciu, mă pricep să fac și un ostropel cu mămăligă.

M-am tot uitat la soție când gătea. De asta am făcut și restaurantul pe care îl avem, îi place mult să stea în bucătărie. Nu știu dacă soțul te-a răsfățat, Adela, dar eu de multe ori am gătit.”, a spus Constantin Enceanu, la Vorbește lumea.

Ce îi face Radu Vâlcan soției sale, de fapt: „La noi nu există”

Adela Popescu a reacționat imediat după dezvăluirile făcute de Constantin Enceanu. Aceasta a mărturisit că pielea ei a început să prindă mirosul mâncării pe bază de pește, ținând cont că în familia ei se consumă acest aliment.

De asemenea, vedeta a punctat că nu se bucură de preparate pe bază de carne de porc când se află acasă.

„Pielea mea începe să miroasă a pește, mâncăm broccoli cu pește de multe ori. La noi nu există carne de porc.”, a spus Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au unit destinele în 2015. Aceștia și-au întemeiat o frumoasă familie, bucurându-se de trei băieței, Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi îi țin pe fani la curent cu privire la orice mișcare pe care o fac, mulți așteptând să audă totul despre aventurile lor interesante.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro