Adela Popescu, mărturisire inedită la Vorbește lumea: „Pielea mea începe să miroasă a pește.” Prin ce trece vedeta

Adela Popescu, mărturisire inedită la Vorbește lumea: „Pielea mea începe să miroasă a pește.” Prin ce trece vedeta
Adela Popescu și-a surprins fanii

Adela Popescu îi uimește cu dezvăluirile inedite pe fanii săi. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă, dar și pentru naturalețe, așa că se bucură de o mulțime de admiratori care vor să afle totul despre aventurile din familia pe care a întemeiat-o alături de partenerul său, Radu Vâlcan.

Ce pățește Adela Popescu. Prezentatoarea de televiziune a spus totul

Constantin Enceanu a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, moderată de Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, unde a acceptat provocarea de a pregăti bucate absolut delicioase. Cântărețul a recunoscut că îi place să petreacă timpul în bucătărie, așa că gătește când vrea să își surprindă soția.

Cunoscutul artist a mărturisit că recurge la diferite gesturi romantice, astfel că îi pregătește partenerei sale un fel de mâncare plin de savoare ori de câte ori are ocazia. Acesta a învățat să gătească după ce a urmărit ce făcea soția lui în bucătărie, astfel că abordează diferite rețete inedite.

Cu toate acestea, el a făcut o remarcă și la modul în care Adela Popescu este răsfățată de către soțul ei, Radu Vâlcan.

„Dacă vreau să îi fac o surpriză soției mele, dimineața când pleacă îi gătesc. Dacă vreau să îi fac o surpriză la 16:30, când ajunge acasă de la serviciu, mă pricep să fac și un ostropel cu mămăligă.

M-am tot uitat la soție când gătea. De asta am făcut și restaurantul pe care îl avem, îi place mult să stea în bucătărie. Nu știu dacă soțul te-a răsfățat, Adela, dar eu de multe ori am gătit.”, a spus Constantin Enceanu, la Vorbește lumea.

Ce îi face Radu Vâlcan soției sale, de fapt: „La noi nu există”

Adela Popescu a reacționat imediat după dezvăluirile făcute de Constantin Enceanu. Aceasta a mărturisit că pielea ei a început să prindă mirosul mâncării pe bază de pește, ținând cont că în familia ei se consumă acest aliment.

De asemenea, vedeta a punctat că nu se bucură de preparate pe bază de carne de porc când se află acasă.

„Pielea mea începe să miroasă a pește, mâncăm broccoli cu pește de multe ori. La noi nu există carne de porc.”, a spus Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au unit destinele în 2015. Aceștia și-au întemeiat o frumoasă familie, bucurându-se de trei băieței, Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi îi țin pe fani la curent cu privire la orice mișcare pe care o fac, mulți așteptând să audă totul despre aventurile lor interesante.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI