17 ian. 2024 | 17:30

Primul scandal la Survivor All-Stars. Jador a înjurat-o pe o colegă la prima probă

Monden
Primul scandal la Survivor All-Stars. Jador a înjurat-o pe o colegă la prima probă
Jador si echipa

Survivor România All Stars a debutat marți, 16 ianuarie, pe ProTv, marcând începutul unei noi serii pline de provocări și confruntări. Deja cunoscut pentru intensitatea sa, show-ul a oferit publicului un moment tensionat încă de la prima probă, Jocul Focului.

Jador, atitudine urâtă în fața Ștefaniei

Jador, unul dintre concurenții Faimoșilor, a fost protagonistul unui incident neplăcut, în timp ce echipa sa se străduia să câștige prima probă.
Ajutat de colegul său Zanni în încercarea de a aprinde un foc, Jador a reacționat acid atunci când Ștefania Stănilă i-a oferit un sfat.

În încercarea de a menține flacăra vie, Ștefania i-a sugerat să nu acopere focul pentru a nu-l stinge. Reacția lui Jador a fost una dură și neașteptată: „Încetează, în p**a mea!”.

Acest incident a provocat o tensiune evidentă între cele două echipe, iar momentul a subliniat presiunile intense sub care se află concurenții în cadrul competiției.

Ștefania, vizibil afectată de comportamentul lui Jador

După finalizarea probei, Ștefania, vizibil afectată de cuvintele lui Jador, a ales să îl îmbrățișeze doar pe Zanni, evitându-l pe Jador. Momentul a subliniat impactul emoțional al competiției asupra concurenților. Într-un gest de recunoaștere a greșelii sale, Jador a simțit nevoia să-și ceară scuze în fața echipei, recunoscând că atitudinea sa a contribuit la înfrângerea echipei.

”Am contribuit la înfrângere, vreau să-mi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit”.

Înainte de a intra în competiție, Jador și-a exprimat emoțiile și speranțele pe Tik Tok, vorbind despre dorința sa arzătoare de a câștiga și despre temerile sale legate de posibila dezamăgire a fanilor. Aceste declarații acum capătă o nouă semnificație în contextul recentelor evenimente.

„Fă-mi o freză de Survivor, o freză scurtă, că o să-mi crească părul 4 luni! Am foarte mari emoții! E presiune mai mare! Dacă dezamăgesc, dacă nu-s bun?

Mă doare rău piciorul, ieri am făcut un pic de efort, am fost și am alegat un pic, mă doare. Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om!”, a declarat Jador, pe TikTok.

CITEȘTE ȘI: Probleme de sănătate pentru o concurentă de la Survivor România All Stars. Andreea Tonciu şi Jador fac deja show în Dominicană

Cine sunt concurenții Survivor România All Stars

Competiția Survivor România 2024 este mai intensă ca niciodată, cu 20 de concurenți divizați în două echipe: „Faimoși” și „Războinici”.
Din echipa ”Faimoșilor” fac parte Zannidache, Elena Ionescu TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, fiecare având ca obiectiv marele trofeu și premiul de 100.000 de euro.

Din echipa ”Războinicilor” fac parte: Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Stan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu.

Survivor România All Stars 2024, competiția care ține spectatorii pe muchie de-a lungul întregului sezon, ar putea aduce surprize și schimbări semnificative în lista de concurenți, urmând exemplul sezoanelor anterioare.

Conform unor surse neoficiale, producătorii emisiunii iau în considerare posibilitatea de a aduce noi participanți în joc, după eliminarea unor dintre concurenții actuali.

CITEȘTE ȘI: Andreea Tonciu, disperată la Survivor All Stars 2024. Ce a făcut-o să plângă pe concurentă: „Acum te bat, acum te-njur”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Click.ro
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Digi24
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Fiica lui Costel Corduneanu, pe urmele tatălui. Ce performanță a reușit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Capital.ro
Florile care atrag bogăția și succesul în viața ta ca un magnet. Cu bujorul dai lovitura!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Cine CÂȘTIGĂ alegerile în BUCUREȘTI. RĂSTURNARE de SITUAȚIE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro