Primul caz de covid al unui animal din România. Legendarul antrenor a făcut anunțul: „I-a făcut două injecții”

Cornel Dinu a spus că animalul său de companie a avut covid

A apărut primul caz de coronavirus din România la animal! Nefericitul patruped este chiar câinele celebrului fost fotbalist Cornel Dinu. Fosta glorie a fotbalului românesc a recunoscut totul în cadrul unei intervenții telefonice la o emisiune de sport.

Cornel Dinu a spus că animalul său de companie a avut covid

Așadar câinele lui Cornel Dinu a fost primul animal din România care ar fi contractat virusul ucigaș. Cel puțin așa susţine Cornel Dinu, despre care știm însă că vorbește destul de mult în parabole.

”Acesta este un fel de al treilea Război Mondial cu carcaletele, cum îi spun eu acestui virus. Există acest pericol de contaminare, dar cine e bolnav stă pe margine, iar restul joacă. Uitați-vă ce s-a întâmplat în țările serioase. Olandezii, belgienii și cu francezii au zis stop campionatelor, probabil erau depășiți. Spania, Italia, Germania, Anglia s-au descurcat. S-a întrerupt vreun meci acolo fiindcă tușea magazinerul? Eu l-am avut pe Merlin (nr. câinele lui Cornel Dinu), a avut COVID până acum două zile. A venit medicul, l-a vindecat, iar acum e bine merci. Să avem o măsură a lucrurilor”, a spus Cornel Dinu într-o intervenție telefonică la Pro X.

Cornel Dinu a spus că animalul său de companie a avut covid
Cornel Dinu a spus că animalul său de companie a avut covid

I-a comparat pe jucătorii lui Dinamo cu Merlin, câinele său

Dinamovistul Cornel Dinu este dezamăgit de situaţia de la Dinamo, care nu a fost retrogradată doar printr-o minune făcută de cei de la FRF, care au decis să crească numărul de echipe din Liga 1 de la 14, la 16, astfel încât Dinamo a rămas în Liga 1.

La un meci pierdut din nou de Dinamo, Cornel Dinu i-a comparat pe rapidiști chiar cu câinele său, Merlin. „Ce m-a încercat văzând această partidă (n.r Astra – Dinamo 4-1) a fost sentimentul de milă, nu de jenă. De milă pentru ceea ce a ajuns Dinamo.

Goldenul meu (Merlin), care e un câine senzaţional, e propagandistic ca jucătorii de la Dinamo din apărare. Latră, îşi apără teritoriul, dar nu a muşcat pe nimeni. E o secvenţă în care pisica Mitzi îi dă nişte palme lui Merlin de rămâi stupefiat. Îi dă cu laba, iar Merlin nu face nimic”, a încheiat Dinu comparașia dintre Merlin și dinamoviști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI