Cornel Dinu îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei”

Cornel Dinu îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei”
Cornel Dinu îi atacă pe jucătorii lui Dinamo după rezultatele extrem de slabe din ultima perioadă. Nici Negoiță nu a scăpat de furia "Procurorului"

Dinamo a suferit duminică un nou eșec, scor 0-1, pe propriul teren, în fața celor de la FC Voluntari, iar formația pregătită de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1. „Roș-albii” au pierdut toate cele patru meciuri disputate în play-out și ocupă ultimul loc în clasament, spre disperarea lui Cornel Dinu. „Procurorul” a lansat un atac extrem de virulent la adresa jucătorilor din „Ștefan cel Mare”. Nu a scăpat nici Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei, iar primii pedepsiți au fost… câinii lui Cornel Dinu.

Cornel Dinu îi atacă pe jucătorii lui Dinamo și îl face praf pe Negoiță: „Sunt 15 antrenori în 7 ani, de când este lepra asta”

„Mai este ceva de spus? Divizia B… Am ajuns să vorbesc singur… Am dat câinii afară din casă… M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua… m-am răzbunat pe câinii mei care n-au nicio vină. Așa cum nici suporterii n-ai nicio vină să sufere atâtea umilințe și să facă în continuare atâtea eforturi să le plătească salariile unor nimeni pe teren”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu a criticat în termeni extrem de duri managementul lui Ionuț Negoiță de la Dinamo: „Cine s-a ocupat de Dinamo n-a avut nicio legătură cu tradiția, cu selecția pe baza calităților, nu a comisioanelor… Sunt 15 antrenori în șapte ani, de când este lepra asta de Negoiță, numai anul ăsta au fost patru, nu e nicio logică fotbalistică în asta”.

Cornel Dinu se alătură listei uriașe de contestatari ai lui Ionuț Negoiță, de când acesta a preluat Dinamo

Dinamo ocupă ultimul loc în Liga 1, cu doar 17 puncte, și a pierdut toate cele patru meciuri disputate în faza play-off a Ligii 1. În plus, formația pregătită de Adrian Mihalcea a cedat categoric și prima manșă din semifinalele Cupei României, scor 0-3, pe propriul teren, în fața celor de la FC FCSB. În aceste condiții, Mihalcea ar putea fi demis dacă nu câștigă partida din următoarea rundă, contra celor de la Viitorul, liderul din play-out. Viorel Moldovan este antrenorul pe care oficialii lui Dinamo ar vrea să îl aducă la echipă, mai ales că acesta a decis să nu mai continue la Chindia Târgoviște.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI