Primele speranţe că Michael Schumacher va putea fi văzut din nou de fani: „Eu mă întâlnesc zilnic cu el”

Primele speranţe că Michael Schumacher va putea fi văzut din nou de fani: „Eu mă întâlnesc zilnic cu el”
Fanii din întreaga lume aşteaptă ziua în care îl vor putea vedea din nou pe Michael Schumacher

Încep să apară veşti ceva mai bune despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Au trecut aproape şapte ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul mare campion de Formula 1. Iar în tot acest timp, familia a oferit extrem de puţine detalii legate de starea de sănătate a germanului. Asta în ciuda faptului că milioane de fani aşteaptă cu nerăbdare veşti bune despre o apariţie în public a idolului lor. Jean Todt, cel mai bun prieten al lui Michael Schumacher, dă ceva speranţe că lucrurile merg spre bine.

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, în Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013

„Lupta pe care el o duce continuă, alături de familie şi doctori. Eu unul îl văd foarte des, chiar zilnic. Ne uităm la televizor împreună. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre starea lui de sănătare. Nu pot să intru în detalii pentru că este o chestiune privată”, a declarat Jean Todt pentru De Telegraaf.

Jean Todt este cel mai bun prieten al lui Michael Schumacher

Jean Todt a vorbit şi despre Mick Schumacher, fiul bunului său prieten. Cel care are şi el o carieră promiţătoare în lumea sporturilor cu motor. Totuşi, senzaţia este că tânărul pilot, ajuns la 21 de ani, nu va avea parte de gloria pe care a trăit-o tatăl său. Debutul său în Formula 1 s-a tot amânat, iar speranţele sunt că acest lucru s-ar putea întâmpla în 2021.

„Mick este un pilot tânăr şi talentat. Poartă un nume uriaş, dar are nevoie de timp. Este prea devreme să spunem dacă are la fel de mult talent cum a avut şi tatăl său. Sau cum au avut Max Verstappen sau Lewis Hamilton”, a mai spus Jean Todt.

Michael Schumacher este cel mai titrat pilot de Formula 1 din istorie, cu şapte titluri de campion. Obţinute în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. Germanul ar putea fi egalat de Lewis Hamilton chiar la finalul acestui sezon. Britanicul are deja şase titluri şi este pe primul loc în clasamentul la zi.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. Diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, a fost operat de două ori la spitalul din Grenoble. Marele campion german nu a mai avut nicio apariţie în public de la teribilul accident.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI