Vești bune, de ultimă oră, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat și a spus adevărul despre starea lui

Vești bune, de ultimă oră, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat și a spus adevărul despre starea lui
Michael Schumacher este unul dintre cei mai buni, dar şi cei mai iubiţi piloţi din istoria Formulei 1

Unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie, Michael Schumacher duce o luptă impresionantă. Germanul încearcă, alături de familie, să se recupereze după teribilul accident de schi pe care l-a suferit în urmă cu șapte ani. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Schumacher, Jean Todt, a oferit noi detalii legate de starea marelui campion. Cei doi s-au văzut chiar în urmă cu o săptămână.

Un celebru medic italian, detalii cutremurătoare despre starea în care se află Michael Schumacher

„L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape. Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita”, a declarat Jean Todt, conform jurnaliștilor de la Sport.es.

Jean Todt este unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Michael Schumacher

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher a fost mult deteriorată de accidentul pe care l-a suferit în munţii Alpi. Celebrul neurochirurg Nicola Acciari a explicat care sunt motivele pentru care familia încearcă

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o. Oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare”, a declarat Acciari, neurochirurg la spitalul din Bologna.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. Diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, a fost operat de două ori la spitalul din Grenoble. Marele campion german nu a mai avut nicio apariţie în public de la teribilul accident.