Primele informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul președintelui de la LPF, după accidentul rutier din Capitală

Primele informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul președintelui de la LPF, după accidentul rutier din Capitală
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), se află internat, în stare gravă, la Spitalul Elias din Capitală. Reprezentanții instituției au făcut primele declarații despre starea de sănătate a tânărului de 24 de ani, după ce acesta a ajuns de urgență pe mâna medicilor, în urma unui accident grav rutier din Capitală.

În ce stare se află Mario Iorgulescu, după accidentul rutier din Capitală

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a ajuns de urgență la spital, în urma accidentului care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 3.

Acesta se află internat în Spitalul Elias din Capitală, fiind sub atenta supraveghere a medicilor.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată.

Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Pe seama acestui subiect, declarații s-au făcut și la postul de televiziune DIGI 24. „Este într-o stare gravă, dar stabilă.
Se află intubat. Este greu de făcut un pronostic în acest moment. Contează foarte mult evoluția lui în următoarele 24 de ore”, a precizat reprezentantul Spitalului Elias din Capitală.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice, fiind trimise la Institutul de Medicină Legală.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav rutier. Cum se simte el acum
Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav rutier

Cum s-a petrecut accidentul rutier

Conform informațiilor transmise de Brigada Rutieră, accidentul s-a produs, duminică dimineață – 8 septembrie,  în jurul orei 03.00.

Un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Potrivit informații apărute, cel care a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens este Mario Iorgulescu. În urma accidentului, celălalt șofer s-a stins din viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI