Primele imagini din vacanța Simonei Halep! Ce îi face sportiva iubitului în Maldive: “Îl chinuiește zilnic pe Toni”

Primele imagini din vacanța Simonei Halep! Ce îi face sportiva iubitului în Maldive: “Îl chinuiește zilnic pe Toni”
Cum se relaxează Simona Halep cu Toni Iuruc în vacanță?

Fanii Simonei Halep au așteptat cu sufletul la gură imagini din vacanța celei mai iubite tenismene române din toate timpurile.

Odată cu încheierea oficială a Turneul Campioanelor desfășurat la începutul acestei luni, la Shenzen, China, s-a terminat oficial și încheierea sezonului 2019 pentru jucătoarea din Constanta, în vârstă de 28 de ani. Simona Halep a urcat un loc după evoluția de la Turneul Campioanelor și a încheiat pe locul 4.

Eliminarea din Turneul Campioanelor a adus pentru Simona Halep încheierea sezonului din acest an și pregătirea pentru sezonul din 2020. Dar până atunci, Halep și-a luat o binemeritată vacanță alături de iubitul său, Toni Iuruc.

Ce activități are Simona Halep în vacanță

Toni Iuruc, nevoit să se plimbe cu bicicleta des

Campioana de la Wimbledon 2019 a plecat pe o insulă exotică, în Maldive, alături de prietenul ei Toni Iuruc, cel cu care își va uni destinul în vara lui 2020. Chiar dacă se află în vacanță, Simona Halep nu vrea să ia prea mult în greutate, așa că se menține în formă prin plimbările zilnice pe care le face cu bicicleta.

„Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuiește pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată.

Simona Halep, plimbare cu bicicleta în Maldive. Sursa foto: libertatea.ro
Simona Halep, vacanță în Maldive. Foto: libertatea.ro

Iar seara, Simona fiind o romantică incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, a dezvăluit una dintre prietenele Simonei pentru wowbiz.ro.

 

Ce spune Simona Halep despre iubitul ei

Simona Halep este mai îndrăgostită ca niciodată și se simte în al nouălea cer alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Tenismena a vorbit recent despre relația cu Toni:

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a transmis Simona Halep, potrvit digisport.ro