Ce scrie presa străină despre iubitul Simonei Halep. Care e mai bogat, sportiva sau Toni Iuruc?

Ce scrie presa străină despre iubitul Simonei Halep. Care e mai bogat, sportiva sau Toni Iuruc?
Ce scrie presa străină despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep?

Se pare că presa străină a aflat ceva deosebit despre cel care i-a furat inima campioanei noastre. Simona Halep a decis încă de la prima apariție în public să nu ofere detalii prea multe despre viața sa personală, lucru pe care îl respectă și acum. Ce au aflat recent fanii cuplului despre Iuruc?

Ce scrie presa străină despre iubitul Simonei Halep?

Simona Halep se bucură acum nu doar de atenția românilor, ci și de cea a celor de peste hotare. Presa străină l-a luat și ea la bani mărunți pe Toni Iuruc, pentru a putea descoperi cât mai multe despre alegerile și preferințele campioanei noastre. Simo, în vârstă de 28 de ani, se iubește cu afaceristul Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, cel care a venit în prim-plan odată cu turneul de la Wimledon. După succesul infinit al românce de pe iarba londoneză, cei doi au început să fie ceva mai puțin transparenți, astfel că au lăsat din ce în ce mai multe episoade de iubire la vedere, precum cel în care au fost surprinși sărutându-se cu foc la mare. Americanii de la Tennis World au spus despre Toni Iuruc faptul că este un bărbat înstărit și frumos: „Un băiat frumos care a făcut o avere”, semn că are mai mulți bani decât blondină în buzunare.

„Iubitul milionar al Simonei Halep a fost lăudat și de Dumitru Dragomir, fost președinte al LFP. Acesta a băut câteva cafele cu misteriosul bărbat care i-a furat inima reginei de la Wimbledon”, scrie sursa citată, după dezvăluirile făcute de „Corleone”, la Digi Sport Matinal.

Ce scrie presa stăină depre Toni Iuruc?
Ce scrie presa stăină depre Toni Iuruc?

„Aș dori să rămână lucruri personale”

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”
Simona Halep