Ce dar de nuntă îi va da Ilie Năstase celebrei Simona Halep. E vorba de două lucruri: ”Ea e mai bogată ca mine”

Ce dar de nuntă îi va da Ilie Năstase celebrei Simona Halep. E vorba de două lucruri: ”Ea e mai bogată ca mine”
Ce cadou de nuntă i-a pregătit Ilie Năstase Simonei Halep?

Ilie Năstase vine cu mai multe dezvăluiri despre marele eveniment de azi. Ce dar de nuntă îi va da fostul sportiv campioanei noastre. Simona Halep se pregătește să-și întâmpine invitații în ziua cea mare.

Nuntă Simona Halep și Toni Iuruc: la ce dar s-a gândit Ilie Năstase pentru viitorii miri?

Ilie Năstase se pregătește de o mare și așteptată petrecere. Acesta este unul dintre cei invitați la nunta campioanei noastre. Tenismenul care a și dezvăluit data și locația evenimentului va fi aproape de Simona în cea mai importantă zi din viața ei.

Ioana și Ilie Năstase nu s-au pregătit în avans pentru căsătoria jucătoarei de tenis cu celebrul afacerist, semn că au în gând că se ducă la o petrecere unde se vor distra pe cinste, alături de oameni de seamă, iar că totul va fi pe cât posibil de natural.

Aceștia nici nu obișnuiesc să facă ceva special înaintea unui astfel de eveniment. Mai mult decât atât, soții nu au cumpărat un cadou, ci le vor da o sumă considerabilă în dar viitorilor miri. Cu toate astea, s-a aflat că sportiva ar vrea ca invitații să renunțe la plicuri și să le fie oferite doar cadouri, renunțând astfel la o tradiție.

„Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?!”

„Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. Mi-a zis Simona că are mari emoţii pentru ziua de mâine (n.r. miercuri, 15 septembrie).

I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă mâine. Atunci au contat emoţiile, acum spune ‘Da’ şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?”, a detaliat acesta, pentru fanatik.ro.

Se știe faptul că Simo a rugat invitații să nu îi aducă bani sau cadouri scumpe. Ilie Năstase a mai dezvăluit pentru sursa citată că nu o să renunțe, însă, la tradiționalul plic.

„Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.”, a mai detaliat fostul sportiv.

Fanii acesteia așteaptă cu sufletul la gură să o vadă în ipostaza aceasta noua, în ziua nunții sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI