Primele imagini de la nunta lui Florin Salam. Cum a apărut Roxana Dobre FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
01 06. 2022

Fericire mare pe Florin Salam și iubita lui Roxana Dobre. Pe 1 iunie, cei doi parteneri își unesc destinele, la malul mării. Celebrul manelist și frumoasa brunetă s-au căsătorit în stațiunea Mamaia din Constanța, iar petrecerea are loc la clubul Nuba. Cum arată mireasa în cea mai importantă zi din viața ei.

Florin Salam și logodnica lui fac nunta la malul mării

Roxana Dobre și Florin Salam trăiesc, cu emoție, cea mai importantă zi din viața lor, cea în care au decis să meargă de braț la altar și să se cunune în fața familiei și a celor mai apropiați prieteni.

Romantici din fire, manelistul și frumoasa lui soție au ales să se căsătorească la malul mării, pentru ca ziua nunții lor să fie una de neuitat. Florin Salam a reușit să-i ofere logodnicei sale o nuntă ca în povești.

Roxana Dobre a purtat o rochie de mireasă albă, lungă până-n pământ, cu trenă și un voal delicat, o ținută elegantă care i-a complimentat silueta de fotomodel, după cum au surprins-o fotoreporterii impact.ro.

Florin Salam nu s-a dezis de la dulcele-i stil caracteristic și a asortat o pereche de ochelari de soare negri la costumul său de ginerică, în valoare de 300 de euro. Nici mocasinii Gucci din picioare nu au trecut neobservați, pantofii mirelui costând în jur de 700 de euro.

Ceasul pe care Florin Salam a ales să-l poarte în ziua nunții sale pare a fi un Audemars Piguet, accesoriu ce poate ajunge să valoreze 60.000 de euro.

Cine a condus-o pe Roxana Dobre la altar

După cum se poate observa în imaginile din galeria foto, Florin Salam le-a impus un dress code invitaților săi, musafirii fiind îmbrăcați în haine albe sau deschise la culoare, în ton cu tema nunții de pe plajă.

Cei doi miri au ajuns în preajma orelor 17:30 pe plaja clubului Nuba, acolo unde au decis să spună DA în fața ofițerului stării civile, având ca muzică de fundal sunetul relaxant al valurilor Mării Negre.

Totul este pus la punct, pentru ca cei doi îndrăgostiți să aibă parte de un eveniment grandios și spectaculos, pe măsura unei nunți regești.

Roxana Dobre și Florin Salam au avut parte de sprijin din partea familiei și a copiilor. Fiul lor Ștefan a fost cavalerul de onoare, conducându-și, cu grijă, mămica spre altar, în timp ce ginerele a pășit la brațul uneia dintre fiicele sale.