Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a făcut partenera lui Adrian Alexandrov, înainte de a ajunge la biserică

Primele imagini de la botezul fiicei Elena Udrea

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au parte azi de mari emoții. Cu toate că cei doi își făceau griji că micuța nu va putea fi creștinată în România, din cauza problemelor mamei cu legea, planurile au mers întocmai cum și-au dorit.  Iată primele imagini de la eveniment!

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea

În jurul orei 14:40, Elena Udrea împreună cu Adrian Alexandrov și cei care au acceptat invitația la eveniment au ajuns la Mănăstirea Cașin din Capitală. Fostul ministru al Turismului s-a declarat extrem de emoționată, iar înainte de a ajunge la biserică a pregătit ultimele detalii, pentru a se asigura că totul este perfect.

„Are o rochie de prințesă pentru că mi-aș dori să rămână o prințesă toată viața. Am ales data de astăzi pentru că acum fix un an o nășteam și am așteptat să se facă ora 14.00, ora României, pentru că atunci se deschid cerurile și am așteptat acasă acest moment special. (…) Am sperat până în ultima clipă că acest botez va avea loc aici și Dumnezeu ne-a ajutat și s-a întâmplat”
Elena Udrea

Primele imagini de la botezul Elenei Udrea
Primele imagini de la botezul Elenei Udrea

Emoții mari pentru Udrea și Alexandrov

Fostul ministru a susținut în repetate rânduri că evenimentul acesta este unul extrem de important, așa că emoțiile sunt nenumărate. Acest lucru este valabil și pentru Alexandrov. Aceștia au decis ca vestimentațiile pentru ziua importantă să fie elegante și destul de simpliste. Elena a ales o rochie de culoare deschisă, creată de Dana Budeanu, asortată cu îmbrăcămintea Evei. În ceea ce-l privește pe tătic, totul a mers pe o linie simplă, dar pe o culoare închisă de data asta.

“Este cel mai important moment din viața noastră, după ce am născut, exact acum un an. Probabil că aș fi botezat-o acolo, dacă nu puteam ajunge în țară. O să fie un botez restrâns, doar cu apropiații. Nașii nu sunt persoane cunoscute. Momentan ne ocupăm de botez, nunta nu am stabilit
Elena Udrea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI