Ce au putut vedea cei de la înmormântarea lui Cornel Galeș, când s-au apropiat de el. Cum arăta chipul acestuia

Ce au putut vedea cei de la înmormântarea lui Cornel Galeș, când s-au apropiat de el. Cum arăta chipul acestuia

Înainte de procesiunea religioasă și slujba propriu-zisă de înmormântare, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost depus la Biserica Sfântul Nicolae Bazilescu, din București. Toți cei care au venit să își ia rămas bun de la fostul impresar sau să îi aprindă acestuia la căpătâi o lumânare au avut un șoc atunci când s-au apropiat de siciriul în care se afla fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Ce au putut vedea cei de la înmormântarea lui Cornel Galeș, când s-au apropiat de el

Ce au putut vedea cei de la înmormântarea lui Cornel Galeș, când s-au apropiat de el. Cum arăta chipul acestuia
Cornel Galeș a fost înmormântat joi, în Cimitirul Străulești din Capitală. Rudele au cerut ca scriul să rămâna deschis (sursa foto: cancan.ro)

Viviana, ultima parteneră a acestui a fost și cea care s-a ocupat atât de funeralii, cât și de aducerea în țară a lui Cornel Galeș, după accidentul înfiorător în care și-a pierdut viața. Acesta a murit pe data de 30 noiembrie, fiind proiectat prin parbrizul mașinii în care se afla, atunci când s-a produs impactul teribil, din Spania. Cornel Galeș își va dormi somnul de veci alături de „Zânica”, așa cum o numea acesta pe Ileana Ciuculete, în semn de alint, fiindu-i pregătit un loc din același mormânt cu al regretatei artiste.

Atunci când a fost adus la biserică, rudele și apropiații lui Cornel Galeș au decis ca sicriul acestuia să rămână deschis până când va fi coborât în pământ. Decizia familiei a fost respectată, iar în această joi, toți cei care s-au apropiat în semn de respect de trupul neînsuflețit al fostului impresar au putut observa ca la nivelul coșciugului exista un capac transparent. Mai mult, fiica Vivianei a dezvăluit la rândul său că bărbatul a fost proiectat prin parbrizul mașinii, în urma accidentului rutier, dar și că a rămas desfigurat. Din acest motiv, medicii au fost nevoiți să îi reconstruiască fața, la scurt timp de când trupul său a fost preluat de către autoritățile din Spania.

“El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18:00, ora Spaniei. El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a dezvăluit fiica Vivianei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI