27 apr. 2023 | 20:27

Primele declarații ale „Magicianului” Marian Râlea, după ce a fost acuzat că ar fi lovit, cândva, o fetiță. Dana Rogoz îi sare în apărare EXCLUSIV

Monden
Primele declarații ale „Magicianului” Marian Râlea, după ce a fost acuzat că ar fi lovit, cândva, o fetiță. Dana Rogoz îi sare în apărare EXCLUSIV
Marian Ralea, declaratii dupa ce a fost acuzat ca ar fi lovit un copil

„Magicianul” Marian Râlea se află în mijlocul unui scandal de proporții. Recent, el a fost acuzat, de o femeie din Alexandria, că, în urmă cu mai mulți ani, după un spectacol, ar fi lovit-o peste față. Contactat de reporterii Playtech Știri, actorul se apără: ”Nu-mi amintesc așa ceva!”.

„Magicianul” Marian Râlea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi lovit o fetiță. Ce spune și Dana Rogoz

Scandalul a început în urmă cu două zile, când Otilia din Alexandria a povestit ce i s-ar fi întâmplat, pe când avea 8 ani. Iată ce acuzații îi aduce lui Marian Râlea.

„E o poveste tristă, în care eu am fost implicată direct şi de care, ruşinea, dezamăgirea, dar şi frica pe care am simţit-o…ştiu de ea doar câţiva prieteni foarte apropiaţi. Părinţii mei, probabil, vor citi şi vor afla de aici…Dar, acum mă consider suficient de puternică încât să rememorez şi să detaliez cele întâmplate. Ei, bine…da, eu sunt un copil pe care aşa-zisul mare iubitor de copii Marian Râlea l-a bătut. Mai bine zis, care a primit de la Magi două dosuri de palmă, extrem de grele, peste faţă şi peste urechi”, sună o parte din povestirea acesteia redată de cancan.ro.

Nu este însă foarte clar dacă există și martori la această scenă.

Replica lui Marian Râlea: „Nu e felul meu de a reacționa!”

Contactat de reporterii Playtech Știri, actorul Marian Râlea (62 de ani) ne-a declarat, referitor la aceste acuzații: „Nu-mi amintesc aşa ceva! Şi nu cred să fi făcut una ca asta. Am lucrat şi am interacţionat cu sute sau mii de copii, motiv pentru care susţin că nu cred că e posibil aşa ceva! Nu e felul meu de a fi, nu e felul meu de a reacţiona în asemenea mod”.

Marian Râlea oferea daruri, celor mici, nu pedepse

Descumpănit, de cele aflate, Marian Râlea a mai menționat că modul de a interacţiona cu cei mici includea momente în care li se ofereau cadouri spectatorilor.

„Noi eram pe scenă pentru ei şi erau momente când le ofeream şi cadouri. Iar tradiţia teatrului pentru copii se regăsește şi azi pe prima scenă teatrală a ţării, la Teatrul Naţional”, ne-a mai spus actorul.

Iar tradiția lansată de el, de care e foarte legat, are încă multă priză la public, indiferent de vârstă.

Dana Rogoz consideră întreaga poveste drept o „prostie”

La rândul ei, Dana Rogoz, una dintre colaboratoarele apropiate ale „Magicianului”, a preferat să-şi exprime punctul de vedere într-o singură frază.

„E o prostie aşa ceva! E o ruşine să vorbim despre asta şi mă deranjează că se pune problema în acest fel. Pentru mine, Marian Râlea este un model şi un om de admirat!”, ne-a declarat Dana Rogoz, exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro