Prima TV, lovitură pe piața media. A luat fața tuturor televiziunilor de sport

Prima TV, lovitură pe piața media. A luat fața tuturor televiziunilor de sport
Ce reușită marchează Prima TV. Telespectatorii se vor bucura

Prima TV a dat lovitura! Cunoscutul post de televiziune a marcat o reușită imensă în lumea sportului. Telespectatorii s-au bucurat enorm în momemtul în care au aflat ce se întâmplă, de fapt.

Decizie uriașă la Prima TV. Postul de televiziune a dat lovitura în lumea sportului

Campioana Ligii I a supraviețuit în cupele europene și o să joace marți în turul III preliminar din Liga Campionilor. România a rămas cu o singură formațiune, dar există și câteva vești bune ce vin chiar din partea Prima TV.

CFR Cluj, ultima echipă românească ce a rămas în cupele europene, o să joace marți, la ora 21:00, cu Young Boys Berna, în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Totul o să fie difuzat, în direct, la Prima TV.

De asemenea, returul o să fie transmis tot de Prima TV pe data de 10 august, începând cu ora 21:00. În cazul în care românii sunt prinși pe picior greșit și nu se află acasă, ei pot să urmărească totul de pe platforma virtuală pe care o deține postul de televiziune.

Prima TV are o nouă vedetă. Toate detaliile

Prima TV le aduce telespectatorilor foarte multe surprize. Postul de televiziune s-a reinventat, așa că mai multe vedete au decis să facă parte din echipă și să își bucure fanii cu fel și fel de emisiuni interesante. Ultima ce s-a alăturat este chiar Adriana Nedelea.

Adriana Nedelea a acceptat provocarea Prima TV și o să prezinte show-ul Ora de Profit.Ro. De asemenea, aceasta are parte și de o rubrică de dimineață. Vedeta o să apară în matinalul susținut de Irina Gologan și Daniel Osmanovici.

Postul de televiziune se află într-o continuă expansiune, așa că nu este de mirare faptul că mai multe celebrități de la alte televiziuni își doresc să facă parte din frumoasa echipă. De această dată, postul de televiziune a dat lovitura și în lumea sportului.

„M-am alăturat echipei Profit News pentru ca sunt om de televiziune de stiri şi cred că putem construi ceva credibil si puternic în piaţa media din România.

Iar la Prima TV am găsit plăcerea de a colabora cu profesionişti, cu oameni cu ani buni de experienţă în domeniu.

Din 1 august vom dezbate subiectele economice, cele care au impact asupra traiului nostru şi vom afla şi răspunsurile din partea guvernanţilor, îi vom avea în studio pentru a şti cum ne va merge şi cum ne influenţează deciziile luate de ei.”, a transmis Adriana Nedelea despre colaborarea cu Prima TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI