Prima soție a lui Mădălin Ionescu, implicată într-un scandal amoros de proporții. Este acuzată că a distrus o căsnicie

Prima soție a lui Mădălin Ionescu, implicată într-un scandal amoros de proporții. Este acuzată că a distrus o căsnicie
Prima soție a lui Mădălin Ionescu, implicată într-un scandal amoros de proporții. Este acuzată că a distrus o căsnicie

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este acuzată că a distrus căsnicia unui bărbat însurată. Ea este acum în mijlocul unui scandal.

Prima soție a lui Mădălin Ionescu, implicată într-un scandal amoros de proporții

La 11 ani de la divorțul de Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața alături de Cătălin Șerbănescu. Cei doi s-au despărțit recent, iar acum ies la iveală detalii din trecutul celor doi.

Se pare că scandalul a pornit de la câteva fotografii pe care iubitul Mihaelei le-a avut mereu postate pe pagina lui de Facebook, iar femeia era chiar fosta lui soție.

Mai mult, el s-ar fi despărțit de blondină pentru a fi cu fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Totul a fost dezvăluit de către apropiații fostului iubit al Mihaelei Coșerariu.

„Ginuța este prietena noastră și nu ni s-a părut OK ce i-a făcut Cătălin. El s-a îndrăgostit de Mihaela, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, și a plecat de acasă.

Ba mai mult, apoi a dat și divorț de Georgiana, pe care noi o alintam Ginuța.

A suferit foarte tare, dar fiind puternică, a trecut peste toată această tevatură și nebunie. Până la urmă, adevărul este că deși se înțelegeau foarte bine, Cătălin și Gina ajunseseră ca doi frați, așa că poate că până la urmă nu ar fi de blamat Mihaela că i-a despărțit.

Decât o relație de fațadă, mai bine o despărțire”, au declarat surse din anturajul lui Cătălin Șerbănescu pentru cancan.ro.

Mădălin Ionescu s-a însurat la două luni după ce a divorțat de Mihaela

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au divorțat după 13 ani de căsătorie.  Cei doi au împreună doi copii, pe Ștefania și pe Filip.

Cei doi s-au luptat în instanță pentru custodia celor doi copii. Inițial, judecătorii au decis ca Ștefania să rămână la Mădălin Ionescu, iar Filip la mama lui. Însă prezentatorul nu a fost mulțumit de verdict și s-a luptat ca băiatul său să fie în grija lui.

Instanța a decis în 2013 ca Filip să rămână în grija tatălui său, iar Mădălin Ionescu nu a avut pretenția ca fosta soție să plătească pensie alimentară celor doi copii.

La doar două luni de la divorțul de Mihaela, Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu. Ceremonia civilă a avut loc în Republica Moldova, Chișinău, locul de naștere a Cristinei, iar slujba religioasă și petrecerea a avut loc în București.

Acum, cei doi au împreună o fetiță pe nume Petra, iar Cristina se implică în creșterea lui Filip, băiețelul cu probleme de sănătate a lui Mădălin Ionescu.