13 mart. 2023 | 13:37

Prima reacție a Vioricăi de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: “Nu stiu cine e doamna” EXCLUSIV

Monden
Prima reacție a Vioricăi de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: “Nu stiu cine e doamna” EXCLUSIV
Prima reacție a Vioricăi de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa

De la gesturi grandioase și declarații de dragoste, s-a ajuns la amenințări și plângeri la Poliție. Jurnaliști redacției Playtech Știri au obținut, în exclusivitate, prima reacție a Vioricăi de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa. Ce spune artista despre fosta iubită a fiului său.

Viorica de la Clejani, prima reacție despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa

Păreau îndrăgostiți până peste cap. Erau nedespărțiți și publicau aproape zilnic pe platformele de social media imagini și înregistrări video din intimitatea lor, afișând tabloul unei relații perfecte, din care nu lipseau declarațiile romantice și gesturile grandioase. De aici, s-a ajuns la o despărțire cu mare scandal, amenințări și plângeri depuse la Poliție.

Dezvăluirile făcute de Bia Khalifa despre vacanța din Milano în care au mers împreună au stârnit furia lui Fulgy.

Jurnaliștii redacției Playtech Știri au obținut, în exclusivitate, prima reacție a Vioricăi de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa. Artista ne-a spus că nu știe cine este Bia, precizând că nu vorbește despre persoane pe care nu le cunoaște. Cu toate astea, cele două păreau că se înțeleg foarte bine în perioada în care tinerii au format un cuplu.

„Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut!”, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Bia Khalifa a ajuns la Poliție

După ce ar fi fost amenințată de Fulgy, Bia Khalifa a mers la Secția 17 de Poliție din Capitală pentru a depune o plângere pe numele fostul ei iubit.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro.

Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro