Prima reacție a Reginei Elisabeta după interviul lui Meghan Markle. Ce a făcut bunica lui Harry

Prima reacție a Reginei Elisabeta după interviul lui Meghan Markle. Ce a făcut bunica lui Harry
Prima reacție a Reginei Elisabeta după interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut prima apariție de la difuzarea interviului zguduitor oferit de ducii de Sussex realizatoarei TV Oprah Winfrey. Într-un apel video, Majestatea Sa s-a alăturat experților și elevilor la un eveniment desfășurat online, pentru a marca Săptămâna Britanică a Științei.

Prima apariție a Reginei Elisabeta după interviul lui Meghan Markle cu Prințul Harry oferit lui Oprah

Apelul ei a fost făcut miercuri, a doua zi după ce Familia Regală a fost în cele din urmă obligată să lanseze o declarație ca răspuns la acuzațiile lui Harry și Meghan, care includeau rasismul și lipsa de ajutor în luptele de sănătate mintală purtate de Meghan cât timp a fost la Casa Regală.

Palatul Buckinghan a spus că problemele devoalate în cadrul interviului sunt „preocupante” și „vor fi abordate de familie în privat”, dar a adăugat că „unele amintiri pot varia”.

Corespondentul regal al lui Sky, Rhiannon Mills, a spus despre apariția reginei: „Palatul mi-a spus că apariția video a suveranei de miercuri dimineață a fost imediat după ce palatul a lansat declarația în numele ei, răspunzând la interviul lui Harry și Meghan.

În timp ce noi toți digerăm ce a spus, Majestarea Sa părea să se bucure aflând despre cea mai recentă misiune desfășurată pe Marte. Cu un val de fericire la sfârșit, ea părea să aibă o dispoziție fantastică. Este pentru prima dată când o vedem de la acel interviu și nu a existat niciun semn al vreunei energii negative.

Suverana, detalii despre întâlnirea cu Gagarin 

Ea s-a ocupat de multe alte probleme personale ale familiei în timpul domniei sale de 69 de ani, iar această cea mai recentă situație nu o va distrage cu siguranță de la munca ei.”

Evenimentul științific a prezentat cele mai noi imagini din misiunea NASA pe Marte și rachete de clasă realizate de elevi. Regina a fost întrebată despre întâlnirea cu cosmonautul rus Yuri Gagarin din 1961, petrecută la scurt timp după ce el a devenit primul bărbat care a plecat în spațiu.

Ea a explicat că el nu vorbea deloc engleză și a adăugat: „A fost foarte interesant să-l cunosc și cred că a fost primul (în spațiu), a fost deosebit de fascinant”, potrivit new.sky.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI