Lovitură dură pentru Meghan Markle și Harry. Ce au pățit la scurt timp după interviul cu Oprah

Lovitură dură pentru Meghan Markle și Harry. Ce au pățit la scurt timp după interviul cu Oprah
Lovitură pentru Meghan Markle și Harry după interviul cu Oprah

Interviul acordat lui Oprah Winfrey le-a pus capac. Pe lângă faptul că le-a deschis cotloane ale sufletului și le-a adus probleme în familia regală, le-a și diminuat imaginea perfectă, dar mai ales de victimă, în fața audienței, popularitatea cuplului Meghan Markle – Harry scăzând dramatic, arată un sondaj publicat vineri în Marea Britanie.

Lovitură pentru Meghan Markle și Harry după interviul cu Oprah. Britanicii nu au o părere prea bună despre scandalul de la Curte

Interviul difuzat de CBS cu Harry și Meghan a provocat o criză în sânul monarhiei și, conform sondajului realizat de YouGov, Ducii de Sussex au pierdut simpatia publicului. În ceea ce-l privește pe prinț, 48% dintre cei 1.664 de respondenți au o opinie negativă despre el, comparativ cu 45% care sunt în favoarea acestuia.

Pentru prima dată raportul este negativ, iar popularitatea a scăzut cu 15 procente față de săptămâna trecută. În partea stângă, la Meghan, doar trei din zece persoane au o impresie pozitivă despre ea, 58% dintre respondenți formându-și o imagine negativă.

Singurul membru al familiei regale care a pierdut din popularitate, în afară de cei doi numiți, este Prințul Charles, 42% dintre britanici având o părere proastă despre el, iar 49% apreciindu-l. Reuters.com scrie că regina a rămas în acest timp în top. Ea este simpatizată de 80% dintre participanții la sondaj. De asemenea, și Prințul William și soția Kate au primit răspunsuri pozitive de la două treimi dintre oameni.

Părerile oamenilor 

Harry și Meghan acuză, Palatul Buckingham păstrează tăcerea, cel puțin deocamdată. Între timp, presa întoarce pe toate părțile fiecare cuvânt și gest al Ducilor de Sussex din interviul cu Oprah Winfrei.

  • „Cred că au făcut o grețeală, chiar îmi pare rău, pentru că-i ajută cu ceva.”
  • „Cred că este trist că problemele de familie nu sunt reglate în familie, într-o perioadă în care atâția oameni suferă pentru că i-au pierdut pe cei dragi, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru că-și peird slujbele…”
  • „Nu mă interesează deloc.„
  • „Nici că ne pasă!”
  • „Cred că este bine că oamenii pot afla cum este în familia regală.”
  • „Ea cred că vrea multă atenție.”
  • „Cred că e o decizie personală. Și cine se uită și urmărește, bine, cine nu, bine.”
  • „Nu mă interesează câtuși de puțin.”
  • „Nu am nicio părere. Nu vreau să urmăresc.”
Urmăriți Playtech.ro și pe