Prima reacție a lui What’s Up, după ce a fost implicat într-un nou scandal

Prima reacție a lui What’s Up, după ce a fost implicat într-un nou scandal
Prima reacție a lui What’s Up, după ce a fost implicat într-un nou scandal

Luni seara, un vecin i-a bătut în ușă lui What`s Up, în Pantelimon, deoarece aristul asculta muzica la volum foarte mare și se pare că de câteva zile avea ”petrecere” în propria locuință.

What`s Up, implicat într-un nou scandal

La acel moment a început o adevărată bătălie în aer liber, iaar polițiștii au ajuns la fața locului pentru a aplana conflictul.

„La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, a precizat Poliția Ilfov într-un comunicat.

Astfel, polițiștii din Pantelimon l-au amendat pe Marius Ivancea, cunoscut ca What’s Up, cu suma de 1.000 de lei, după ce acesta a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică.

În plus, cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La aceeași dată au mai fost depuse încă 5 sesizări scrise față de același bărbat, privitoare la faptul că în ultimele zile, acesta deranja ordinea și liniștea publică, ascultând muzică la intensitate ridicată. Polițiștii din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației.

Cum s-a întâmplat totul

Iar What’s Up  a povestit astăzi la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, cum s-a întâmplat totul.

”Nu deranjez că îmi doresc, cand faci note muzicale dai volumul tare. Realitatea nu este asta din presă. Realitatea este că atunci când era cu copilul în brațe i-am zis: te rog, nu mai țipa cu copilul în brațe.”, a precizat artistul.

Apoi, acesta a spus că după ce vecinul a lăsat copilul din brațe, cei doi au început o adevărată luptă în mijlocul străzii.

”Am făcut ca cocoșii de la 14 ani, ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost”, a precizat What’s Up.

”Mi au dat muncă în folosul comunității. Acum mă așteaptă munca.”, a mai precizat acesta. Și actuala iubită recunoaște faptul că artistul are un temperament mai coleric și expansiv.

”Suntem foarte direcți, cred că trebuie să menajez un pic si șă nu fie atât de direct, că uneori cuvintele dor.” , a explicat noua iubită a lui What’s Up.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI