Prima reacție a lui Vivi, presupusa iubită a lui Cornel Galeș, după ce a aflat că acesta a murit: „Sunt disperată”

Prima reacție a lui Vivi, presupusa iubită a lui Cornel Galeș, după ce a aflat că acesta a murit:
Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania

Din nefericire, s-a confirmat informația potrivit căreia Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident rutier în Spania. Viviana, șefa și presupusa iubită a bărbatului, a declarat că acesta a încetat din viață.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu să îl odihnească”, a declarat Viviana, șefa și presupusa iubită a lui Corneș Galeș, pentru wowbiz.ro.

Inițial, femeia declarase pentru aceeași publicație că a auzit de moartea lui Cornel Galeș, dar că nu știe dacă informația a fost confirmată:Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. (…) Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri.”

Viviana, alături de Cornel Galeș
Viviana, alături de Cornel Galeș

Potrivit primelor informații, văduvul Ilenei Ciuculete, intepreta de muzică populară care a încetat din viață în anul 2017, a murit într-un accident rutier în Spania. Vestea tristă a fost dată de nașa lui de cununie, printr-un comentariu postat pe Facebook.

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a scris nașa lui Cornel Galeș pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe