Cornel Galeș a murit într-un accident rutier in Spania. Informații despre văduvul Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier in Spania. Informații despre văduvul Ilenei Ciuculete
Cornel Galeș a murit într-un accident rutier in Spania. Informații despre văduvul Ilenei Ciuculete

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a dat o veste cutremurătoare pe rețelele de socializare. Văduvul Ilenei Ciuculete a murit într-un accident de mașină în Spania.

UPDATE – Viviana, femeia care îi era șefă și iubită lui Cornel Galeș, a confirmat pentru wowbiz.ro că bărbatul a murit: „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească”

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier in Spania

Soțul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzică populară care a încetat din viață în anul 2017, a murit într-un accident de mașină în Spania. Nașa de cununie este cea care a mărturisit într-un comentariu pe Facebook că a primit vestea tristă.

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a scris nașa lui Cornel Galeș pe Facebook.

Cornel Galeș
Cornel Galeș

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Viviana, femeia despre care s-a zvonit că ar fi fost iubita lui Cornel Galeș după decesul Ilenei Ciuculete, încearcă să afle dacă bărbatul a murit. Ea a declarat, pentru aceeași publicație, că nu are foarte multe informații în acest moment și speră să fie vorba despre un zvon fals.

„Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. (…) Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri”, a spus Viviana.