16 mai 2023 | 21:47

Prima reacție a lui Mihai Albu, când a aflat că Iulia Albu pleacă cu iubitul la America Express. La cine rămâne fetița lor: „Am speranța” EXCLUSIV

Știri generale
Prima reacție a lui Mihai Albu, când a aflat că Iulia Albu pleacă cu iubitul la America Express. La cine rămâne fetița lor: „Am speranța” EXCLUSIV
Prima reactie a lui Mihai Albu, cand a aflat ca Iulia Albu pleaca la America Express cu iubitul ei

Surpriză de proporții pentru fanii concursului ”America Express”, show difuzat de Antena 1! Pe lista participanților figurează și Iulia Albu, cu iubitul ei, Mihai Alexandru. La aflarea veștii, Mihai Albu, fostul soț al Iuliei, ne-a mărturisit, exclusiv pentru Playtech Știri, că ar fi încântat ca fiica lor, Mikaela, să stea la el, pe timpul filmărilor.

Iulia Albu și iubitul ei vor pleca în marea aventură America Express

Alte nouă perechi sunt pregătite pentru marea aventură America Express.  La linia de start se vor alinia echipe solide, precum Alexia Eram și fratele ei, Roxana Ciuhulescu și soțul ei. Potrivit tvmania.ro, vor mai intra în competiție și Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru.

Mulți se întreabă cum se vor descurca, cum se vor completa. Iată ce spunea Mihai Alexandru, despre relația cu Iulia, cu care va pleca la drum, în această aventură teribilă:

„Bună seara! Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici.

Pentru prietenii apropiați, mă numesc Mike. Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte.

Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și, cum am oprit, Iulia a vorbit: „Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt!

Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina. Viața cu Iulia… Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente”, a spus Mike.

Citește și Anda Adam, criticată de Iulia Albu. Ce a putut spune criticul de modă despre artistă: „Varză murată”

Mihai Albu a confirmat participarea Iuliei Albu la America Express: „Am aflat de ceva vreme”

Contactat de reporterii Playtech Știri, designerul de încălțăminte Mihai Albu ne-a vorbit despre fiica lor, Mikaela, în vârstă de 13 ani, și căreia, la divorțul lor cu scântei, i s-a stabilit domiciliul la celebra mamă:

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”.

Iulia Albu și-a dorit să participe la această competiție

Iulia Albu a recunoscut adesea că îi place acest concurs, astfel că producătorii i-au și lansat invitația. Iată ce spunea ea, cu ceva vreme în urmă, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos:

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde.

Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”.

Citește și Motivul pentru care Iulia Albu se ceartă cu fiica ei. Ce nu o lasă pe Mikaela să facă: „Abia am scăpat de ea” VIDEO EXCLUSIV

De ce au divorțat Iulia și Mihai Albu: ”Am fost fericit cu ea până a apărut găina”

Mihai Albu a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorțul de Iulia Albu:

„Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil.

Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e…

Ceea ce s-a întamplat cu găina e una, dar e vorba de găina din timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu.

Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă.

La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează e altceva”, povestea Mihai Albu, pentru PRO TV.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să se spargă. Greșeala majoră pe care o fac multe gospodine
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro