Ce meserie are, de fapt, Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea

Ce meserie are, de fapt, Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunțat de curând că se căsătorește. Va face asta cu Irina Tănase, iubita mai tânără cu trei decenii. Cu ce se ocupă însă ea?

Liviu Dragnea și Irina Tănase se cunosc dn vremea în care ea era studentă. În primă faza, profesional, ea i-a fost asistentă acestuia. Pe atunci, Liviu Dragnea conducea Ministerul Dezvoltării.

Pe 12 aprilie, odată cu mitingul PSD din Craiova, Dragnea a anunțat că urmează căsătoria cu Irina Tănase. Pe scena din Craiova, în timpul discursului susținut în fața spectatorilor și a iubitei sale, Dragnea a spus că „dacă o să fie ce o să fie” (căsătoria – n.r.), îi roagă pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu să le fie nași.

Înainte de acest moment, președintele PSD a fost căsatorit aproape 30 de ani cu Bombonica, de care a divorțat în 2015.

Ce meserie are Irina Tănase

Irina Tănase este din Bucureşti. Ea a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice.

Irina Tănase s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Mai mult, a ajuns în atenția presei odată cu Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București. Atunci a avut loc în față, alături de femeile din PSD.

La câteva luni după Congresul PSD din 2013, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării.

După opt luni, Irina a devenit asistenta lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a avut succes în a-l seduce pe liderul PSD. Sau viceversa, încă nu e clar cum a stat treaba. Ea e o prezenţă plăcută şi descurcăreaţă, după cum o descriu apropiații.

În 2017, RISE Project a scris despre cum Irina a fost secretara lui Dragnea. Liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

În declarația de avere din 2016, Irina Tănase a menționat doar venitul anual de 24.122, obținut din salariul de la Ministerul Dezvoltării și a declarat că nu deține autoturisme și apartamente.

Nu în ultimul rând, ea a lucrat și la Asesoft International, pe când era deținută de Sebastian Ghiță și Irina era studentă la facultate.

Aceasta a reușit să impresioneze și alți oameni din PSD. Vorica Dăncilă, premierul PSD, a descris-o drept o tânără foarte decentă, drăguţă şi modestă.