Horia Brenciu, pus la zid după ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune în echipa sa. Cum s-a apărat juratul de la Vocea României

Emisiunea Vocea României de vineri, 20 septembrie, a stârni dezbateri aprinse în mediul online. Iar unul dintre cei care au devenit ținta criticilor a fost Horia Brenciu.

La emisiunea Vocea României de vineri, 20 septembrie, a participat și fiica cea mică a lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Ea a interpretat piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande” și a reușit să obțină aplauzele publicului.

Singurul dintre jurați care s-a întors a fost Horia Brenciu, însă și ceilalți i-au apreciat calitățile vocale ale adolescentei de 16 ani.

Adriana Simionescu este sora mai mică a lui Carmen, cealaltă fată a lui Adi Minune, care s-a lansat deja în muzică.

Vocea României: Horia Brenciu, pus la zid după ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune

Vocea Românieie, episod 13 septembrie. Conflic de proproții între Brenciu și Chirilă

Horia Brenciu nu a recunoscut-o pe Adriana Simionescu, dar a aflat repede că este fiica lui Adi Minune. După ce a ales-o în echipa sa, au început să vină și criticile.Mulți internauți sunt de părere că vocea ei nu a fost atât de bună.

„Care voce mă Horia? Fata o fi cântând pentru nunți, botezuri și înmormântări însă doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama că are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician însă în umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica și Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând să-i suprime voința de lirism vocal nesaturat“, a fost unul dintre mesaje.

Reacția lui Horia Brenciu a venit imediat.

“Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”, a scris artistul.

Adriana Simionescu a spus că nu vrea să cânte manele și că visează să ajungă precum Beyonce.

Vezi mai jos momentul cu piesa Adrianei Simionescu de la Vocea României:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI