Prima reacție a Elenei Udrea, după ce s-a infectat cu virusul covid. Ce a transmis acum

Prima reacție a Elenei Udrea, după ce s-a infectat cu virusul covid. Ce a transmis acum
Elena Udrea, diagnosticată cu noul coronavirus

Chiar înainte de a se prezenta în fața magistraților, Elena Udrea a fost diagnosticată cu COVID-19. Ea s-a izolat alături de familie și a posta un mesaj pe pagina sa de socializare.

Prima reacție a Elenei Udrea, după ce s-a infectat cu virusul covid

Fostul ministru al Turismului a postat pe pagina de Facebook primul mesaj public, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus, chiar înainte de a se prezenta în fața judecătorilor Curții de Apel București, fiind acuzată de fapte de corupție și luare de mită.

O fi sau nu coincidență nu se știe, însă cert este faptul că rezultatul pozitiv al testului COVID-19 a ajuns la Elena Udrea chiar cu puțin timp înainte ca ea să se prezinte în fața Instanței. Astfel, avocatul său a cerut amânarea procesului în care este citată ca inculpat. Ea este acum în izolare alături de familie.

”După un an de când a apărut coronavirusul l-am contactat și eu. Am fost testată pozitiv pentru Covid. Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenta virusului și la consecințele infectării cu el, dar nici nu am exagerat cu măsurile de protecție.

Am reușit să mă feresc timp de un an, cu mască, dezinfectant și relativa distanță socială. Nu am făcut nimic diferit în ultimele zile și totuși, de sărbători l-am contactat. Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Cum se simte Elena Udrea

Fostul ministru al turismului spune că până acum, boala s-a manifestat suportabil. Elena Udrea este de părere că până a urmă toată lumea va contacta noul coronavirus.

”Până acum, manifestarea este suportabilă. Nu știu ce să vă recomand să faceți sau să nu faceți, ca să reușiți să fiți ocoliți de virusul acesta. Se pare că până la urmă, se întâmplă tuturor. Doamne, ajută să trecem toți, cu bine, prin această încercare!”, a mai adăugat Elena Udrea pe pagina sa de socializare.

Elena Udrea trimisă în judecată

În 2017, procurorii Direcției Generale Anticorupție au trimis-o în judecată pe Elena Udrea. Ea a fost acuzată de instigare la luare de mită și spălare de bani.

Însă, nu este prima oară când acest proces a fost amânat din cauza coronavirusului. La data de 14 decembrie ar fi trebuit să aibă loc ultimul termen, dar și atunci un alt inculpat din dosar a fost infectat cu COVID-19 și nu s-a putut prezenta, iar acest lucru a dus la amânarea procesului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI