În ce stare se află Elena Udrea, după ce a fost infectată cu virusul covid. Vestea de ultimă oră

În ce stare se află Elena Udrea, după ce a fost infectată cu virusul covid. Vestea de ultimă oră
Elena Udrea a fost infectată cu virusul COVID-19. În ce stare se află

Elena Udrea a fost depistată cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată de apropiații fostei șefe de Cabinet a lui Traian Băsescu pentru WOWbiz. Detalii despre starea sa de sănătate.

Elena Udrea, infectată cu virusul COVID-19. În ce stare se află

Elena Udrea ar avea noul coronavirus, ceea ce înseamnă că astăzi nu s-ar prezenta la Curtea de Apel București. Astazi s-ar fi judecat ultimul termen în ceea ce privește dosarul în care ea, alături de Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, sunt acuzate în legătură cu campania electorală din anul 2009.

Așadar, conform informațiilor că Udrea ar avea noul virus, cu o formă ușoară, întrucât nu ar avea simptome grave și s-ar trata acasă, judecarea termenului de astăzi va fi dificilă, pentru că ar trebui să fie ultimul termen de judecată, apoi instanța să rămână în pronunțate, pentru a afla ulterior dacă este vinovată sau nu de acuzațiile care i se aduc.

În cazul în care informațiile despre starea sa de sănătate sunt adevărate, fostul ministru neconfirmând vestea până la această oră, avocatul său va depune o adeverință medicală la instanță, pentru a atesta acest lucru. Ulterior, va cere amânarea, dat fiind că Elena Udrea ar fi trebuit astăzi să-și susțină ultimul cuvânt în dosarul în care este vizată, așa cum se întâmplă de regulă la orice alt proces.

Declarațiile fostului politician despre dosarul în care este judecată pentru corupție

„Nu mă consider vinovată de comiterea infracțiunilor. (…) Am finanțat personal campania electorală din 2009, alocând sume totalizând peste 300 de mii de euro. Veniturile personale și ale soțului aferente anului 2009 mi-au permis această finantare. Cred că sunt printre puținii politicieni care au adus bani personal la campania electorală și nu au plecat cu bani acasă în urma lor”, a declarat Udrea la Curtea de Apel București.

Context 

12 octombrie 2016 – DNA a făcut o cerere de urmărire penală către Camera Deputaților, prin procurorul general al P.I.C.C.J, față de Elena Udrea, într-un dosaru privind finanțarea ilegală a campaniei prezidențiale din 2009. Ea a fost acuzată de instigare la luare de mită, fapte realizate în timpul exercității funcției de ministru al Turismului.

mai 2017 – procurorii DNA i-au trimis în judecată pe Elena Udrea, pe fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului Gheorghe Nastasia, pe fostul președinte al Consiliului Județean Tucea Victor Tarhon, pe Ioana Băsescu și pe Ioan Silviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI