Prima reacție a Danielei Dincă, fiica monstrului din Caracal. Cum își apără fratele, după ce Dan i-a bătut pe jurnaliști

Prima reacție a Danielei Dincă, fiica monstrului din Caracal. Cum își apără fratele, după ce Dan i-a bătut pe jurnaliști
Daniela Dincă, reacție după ce fartele său i-a bătut pe jurnaliști

Daniela Dincă își apără fratele! Episodul de azi a fost unul extrem de surprinzător. Care este explicația pe care a dat-o fiica lui Dincă, după ce fratele ei a bătut jurnaliștii?

Prima reacție a Danielei Dincă, după ce Dan i-a bătut pe jurnaliști

Fiica lui Gheorghe Dincă a oferit o explicație șocantă după ce fratele ei i-a bătut pe jurnaliștii de la Antena 3 și România TV. Aceasta a susținut, extrem de liniștită, faptul că lucrurile nu au stat deloc așa cum s-au prezentat. Daniela a subliniat că fratele ei nu a lovit pe nimeni, ci că unul din cameramani s-ar fi împiedicat și a scăpat camera din mână.

„Când am ieșit s-au luat după noi, ne-au adresat întrebări unii dintre ei ne-au jignit, le-am răspuns la câteva întrebări, dar unii dintre ei ne-au jignit. Domnul cu camera, nu știu, s-a împins în el și l-a îmbrâncit. Fratele meu s-a împiedicat de o scară (…) Domnului respectiv i-a căzut camera, nu știu, că a fost o fracțiune de secundă. Noi nu am jignit pe nimeni, nu văd de ce ne jignesc ei”
Daniela Dincă (Sursa: Antena 3)

Daniela Dincă, reacție după ce fratele său i-a bătut pe jurnaliști
Daniela Dincă, reacție după ce fratele său i-a bătut pe jurnaliști

”Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere”

Mai apoi, fiica lui Dincă l-a dat la telefon pe fratele său, după ce și-a spus părerea. Cel din urmă a susținut că nu s-a întâmplat nimic, mergând astfel pe povestea surorii sale. Dan a subliniat că nu s-a întâmplat nimic. ”Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Nimic nu s-a întâmplat. Am plecat din București, suntem pe la Lugoj”, a spus Daniel Dincă, în timp ce râdea sfidător. Cei doi se pare că au plecat în grabă din București, motiv pentru care la scurt timp de la incident aceștia erau de mult ieșiți din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI