Unde se aflau Dan și Daniela Dincă în ziua în care a fost răpită Alexandra Măceșeanu. Semnele de întrebare au rămas până astăzi

Unde se aflau Dan și Daniela Dincă în ziua în care a fost răpită Alexandra Măceșeanu. Semnele de întrebare au rămas până astăzi
Ce pedeapsă riscă fiul lui Gheorghe Dincă după ce i-a bătut pe jurnaliștii de la Antena 3

Dan și Daniela Dincă trezesc din ce în ce mai multe semne de întrebare. Cei doi copii ai criminalului devin mai suspecți pe zi ce trece. Unde se aflau ei, de fapt, în momentul în care Alexandra Măceșanu a fost răpită?

Unde se aflau Dan și Daniela în ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită?

Dan și Daniela devin din ce în ce mai suspecți în cazul Caracal. Luni de zile Gheorghe Dincă a fost în prim-plan, acum lăsându-i pe doi dintre copiii lui să vină în atenția tuturor. Aceștia au intrat într-un scandal de proporții în cursul zilei de azi, după ce Dan a bătut jurnaliștii de la Antena 3 și România TV. Sora sa a susținut în urmă cu doar câteva momente că acesta ar fi fost jignit foarte tare de cameramani, motiv pentru care s-a înfuriat. Aceștia nu au mai apucat să ofere prea multe detalii, dar totuși s-a înfăptuit un fir al evenimentelor din ziua răpirii Alexandrei. Când a fost audiată la București de către procurorii DIICOT, Daniela a declarat că în ziua în care Alexandra a fost răpită se afla alături de o colegă de la serviciu de a Arad, dar și în compania fratelui ei. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că în ziua de 24 iulie s-au deplasat de la Arad la Dăbuleni să cumpere câțiva puieți de nuc.

“Declar că în dată de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineaţa, eu împreună cu fratele meu Dincă Gheorghe Daniel şi numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflăm autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe stradă unde tatăl meu are domiciliu, respectiv stradă Craiovei”, a menţionat fiica lui Dincă.

Unde se aflau Dan și Daniela în zua răpirii Alexandrei Măceșanu?
Unde se aflau Dan și Daniela în ziua răpirii Alexandrei Măceșanu?

Unde se afla la orele 10:00?

Daniela și Dan Dincă spun că atunci când au trecut prin fața casei tatălui i-ar fi văzut pe Fane și Vică ieșind din curte. “Exclus aşa ceva. De ce mint? N-am fost acasă la Dincă în ziua aia, la ora aia nici nu era acasă, a venit după vreo jumătate de oră, a băgat repede maşina în curte şi n-a vrut să mă ajute să meargă să iau nişte grâu, deşi aşa îmi promisese. A zis că are treaba”, a declarat Victor (Vică) Mieila, unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI