Prima reacție a avocatului familiei Melencu, după ce DIICOT a anunțat că există un complice. ”Acum am aflat!”

Reacția lui Tonel Pop, după ce DIICOT a anunțat un complice în cazul Caracal

Există un bărbat care ar fi fost în atenția anchetatorilor încă de la bun început. Prima reacție a avocatului familiei Melencu a adus prima recție vizavi de noua informație în cazul Caracal.

Reacția avocatului familiei Melencu, după ce DIICOT a anunțat un complice

Azi, 27 noiembrie, s-a descoperit faptul că presupusul complice l-ar fi surprins pe Dincă în momentul în care a obligat-o pe Luiza să intre în curtea sa. Atunci a intrat în casa inculpatului, fiind obișnuit cu locul, pentru că-l ajuta deseori la munca din jurul imobilului. Conform DIICOT, bărbatul nu are antecedente penale, nu are un loc de muncă și este un consumator înrăit al băuturilor alcoolice.

„Suntem sfidați! Noi suntem aici, nimeni nu ne spune nimic. Nu știm dacă a abuzat-o, este o varianță. În ancheta în care este anchetat Dincă, noi habar n-avem ce urmărim. Noi dacă sunam acum, puteam să punem niște întebări. Noi nu cunoaștem mai mult. Dincă nu vrea să mai dea declarații, ci le scrie, probabil dictate de cineva. Dincă și-a schimbat din nou toate declarațiile. Își scrie declarațiile în arest și le transpune aici. Nu face față să răspundă la întrebări. A schimbat total elementele esențiale”
Tonel Pop

Reacția lui Tonel Pop, după ce DIICOT a indicat un complice în cazul Caracal
Reacția lui Tonel Pop, după ce DIICOT a indicat un complice în cazul Caracal

Dincă a avut un complice

„Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.
La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA. În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”
Comunicat DIICOT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI