Prima răfuială a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este mărul discordiei de data asta?

Prima răfuială a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este mărul discordiei de data asta?
Răfuială între cupluri la Puterea Dragostei. Cine este mărul discordiei?

Prima ceartă între cupluri a avut loc! Cine condamnă pe cine și unde spun colegii de platou că este dragostea mai mare? Puterea Dragostei părăsește din nou zona de liniște și surprinde acuzații extrem de grave.

Puterea Dragostei: Prima răfuială a cuplurilor

Noi tensiuni în casa Puterea Dragostei. După ce s-a trecut rapid cu vederea scena desprinse dintr-un meci de box între Roxana și Manuela, acum cuplurile își aruncă săgeți.  Se pare că nimeni nu crede că între Andreea și Marius ar exista iubire. Ciudat este că nici măcar nici o persoană implicată într-o relație amoroasă nu este mărul discordiei, ci Jador. Manelistul pune paie pe foc și distruge armonia din cupluri din cauza șicanelor pe care le are deseori cu Bianca Comănici și Andreea Pirui. Certurile finale sunt, însă, lăsate pe umerii băieților din cupluri: Marius și Livian.

Răfuială între cupluri la Puterea Dragostei
Răfuială între cupluri la Puterea Dragostei

„Vezi, Marius? Acum e aceeași situație. Tu de ce nu-i spui nimic lui Jador? Știi că nu e adevărat ce a spus Pirui la mall, pentru că e iubita ta și-ți dai seama. Totuși, nu-i zici nimic lui Jador, care-și bate joc. De ce te superi așa și nu se supără iubita ta? Bianca și-a dat cu părerea și atât. Te-am văzut deranjat inclusiv azi”
Livian

„Aici e vorba despre o relație, nu mai e o joacă”

„Aici e vorba despre o relație, nu mai e o joacă, e o mare diferență. Eu am înțeles că s-au certat foarte tare săptămâna trecută, când eu am fost plecat. Eu acum nu pot să vin să spun cine e de vină. Dacă el exagerează și o jignește, în timp ce ea tace din gură, o să-i spun lui Jador. Ei s-au jignit, e o chestiune care vine din ambele părți. Dacă de acum ea își vede de treabă, iar el vine și se ia de ea, atunci o să-i spun lui. Că dacă el mă respectă pe mine, o va respecta și pe iubita”
Marius

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI