24 mai 2023 | 20:59

Prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Imaginea cu cele două de care puţini ştiu: cât de apropiate erau

Monden
Prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Imaginea cu cele două de care puţini ştiu: cât de apropiate erau
Prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. A fost realizată în anul 2000. Erau extrem de apropiate. FOTO

Puțini români își mai aduc aminte despre prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. În urmă cu peste două decenii, cele două vedete erau extrem de apropiate, vorbind una despre cealaltă doar în termeni laudativi. De-a lungul timpului însă, relația lor s-a răcit. FOTO

Prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu

Mulți ani, poate chiar de la începutul activității lor în televiziune, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost considerate rivale. O perioadă bună de timp, s-au evitat, însă s-a întâmplat ca profesia să le aducă și față în față în diverse proiecte. Concurența dintre cele două vedete nu s-a rezumat, însă, doar la nivel de carieră.

Unele voci spun că lupta secretă dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu își are rădăcinile și în mariajele pe care ambele le-au avut cu același bărbat. Cea dintâi a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din anul 2006 până în anul 2013, rodul iubirii cuplului fiind o fiică, pe nume Violeta. Mihaela Rădulescu a fost și ea căsătorită cu artistul, însă pentru o perioadă mai scurtă de timp, din 1997 până în 1999, fără să aibă copii.

Revenind la activitatea de pe micile ecrane ale vedetelor, trebuie precizat că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au împărțit aceeași scenă în anuil 2014, când cea dintâi a făcut parte din juriul emisiunii „Dansează printre stele”, iar a doua a ocupat rolul de prezentatoare al programului televizat.

În showbiz-ul românesc, ideea de rivalitate dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu încă este de actualitate. Puțini își amintesc, însă, prima poză în care cele două vedete au fost surprinse împreună. Materialul a fost realizat în anul 2000, când ambele foste soții ale lui Ștefan Bănică Junior își transmiteau doar cuvinte laudative.

„Suntem amândouă temperamentale și luptătoare”

În anul 2000, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au pozat împreună pentru coperta revistei Viva. Pe atunci, între cele două mari vedete nu luase naștere niciun fel de conflict. Mai mult decât atât, ambele vorbeau în termeni foarte frumoși una despre cealaltă.

„Suntem amândouă temperamentale și luptătoare”, spunea Andreea Marin în anul 2000, fiind completată de Mihaela Rădulescu: „E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă și deșteaptă. Și aproape imposibil să accepți că sunt două fete frumoase și deștepte. Dar asta nu mai e problema noastră!”.

A fost unul dintre puținele momente când cele două celebrități și-au exprimat cuvinte de laudă. Deși păreau să fie foarte apropiate, de-a lungul anilor relația lor s-a răcit. Andreea Marin a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu, susținând că nu există nicio luptă reală între ele.

„E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a mai precizat Andreea Marin, în urmă cu mai mult timp.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro