24 mart. 2023 | 18:32

Ce spune Ilinca Vandici despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Vedeta de la Kanal D, declaraţii surprinzătoare: „Nu avem cum să evoluăm” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Ce spune Ilinca Vandici despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Vedeta de la Kanal D, declaraţii surprinzătoare: „Nu avem cum să evoluăm” VIDEO EXCLUSIV
Ce spune Ilinca Vandici despre Andreea Marin si Mihaela Radulescu. Vedeta de la Kanal D, declaratii surprinzatoare Nu avem cum sa evoluam VIDEO EXCLUSIV

Ilinca Vandici este astăzi una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, ea fiind amfitrioana sezonului cu numărul 8 al show-ului „Bravo, ai stil”, care va începe din 2 aprilie la Kanad D2. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta ne-a mărturisit că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost reperele ei în momentul în care a intrat în televiziune. Acum, la rândul ei, Ilinca este sursă de inspirație pentru colegele ei, după cum ne-a povestit.

Ilinca Vandici: „Îmi căutam repere. Eram și eu un copil, nu eram sigură pe mine”

Ilinca Vandici și-a făcut debutul pe sticlă prezentând rubrica Meteo, după care, în scurt timp, a avut propria emisiune.

Tânăra a ajuns în lumina reflectoarelor în urma participării la concursul Model of the Universe 2004, unde a câștigat premiul presei, care a constat într-un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV. A exploatat la maximum oportunitatea și și-a construit o carieră.

Revenind la începuturile ei în lumea televiziunii, vedeta Kanal D2 ne-a mărturisit că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost reperele ei în materie de profesionism pe micul ecran.

„Mihaela Rădulescu. Ea a fost modelul meu pe tot ce înseamnă show-uri de divertisment la vremea respectivă, pentru că îmi căutam repere. Eram și eu un copil, nu eram sigură pe mine, știam ce mi-ar plăcea să fac, dar nu știam exact cum ar trebui să fac asta.

Și atunci era absolut normal să stau să mă uit la cineva, nu neapărat să copiez, cât să mă inspir sau să învăț. Și da, Mihaela a fost unul dintre oamenii pe care  i-am urmărit, Andreea Marin de asemenea”, a declarat, pentru Playtech Știri, Ilinca Vandici.

Citește și Pasiunea nebănuită pe care o are fiul Ilincăi Vandici. Ce a făcut când a mers la Kanal D

Ilinca Vandici: „La Andreea mă uitam înainte să lucrez în televiziune”

Andreea Marin era la vremea respectivă amfitrioana „Surprize – Surprize”, emisiune care înregistra audiențe record.

„Țin minte că la Andreea mă uitam înainte să lucrez în televiziune, cumva Mihaela a venit pe parcurs.

Dar cu Andreea Marin am crescut, despre asta e vorba, îi urmăream emisiunile sâmbătă de sâmbătă și o admiram enorm, admirație care se păstrează și în ziua de azi, ba dimpotrivă ea a crescut din ce în ce mai mult.

Cu atât mai mult, cu cât suntem și în relații extraordinare și este un om care efectiv nu încetează să mă surprindă.

Deși ai zice că, de atâția ani, ce ar mai putea să spună și să facă, surprinzător mai are multe de spus și de făcut, este un om minunat Andreea”, a spus, pentru Playtech Știri, Ilinca Vandici.

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil” i-a spus, peste ani, Andreei, faptul că a fost sursa ei de inspirație.

„Mihaelei nu am avut ocazia, însă Andreei i-am mărturisit. Am și băut o cafea împreună, ne-am mai întâlnit de câte ori. I-am mărturisit cu tot sufletul și cu tot dragul și e normal să fie așa.

Noi, femeile între noi, dacă nu ne susținem, dacă nu ne apreciem, dacă nu ne vedem calitățile una alteia, nu avem cum să evoluăm, adică partea aia de invidie, de frustrări sau mai știu eu ce, la mine nu există.

Dimpotrivă, vreau să te privesc, vreau să învăț de la tine, vreau să mă inspiri, iar asta face Andreea în fiecare clipă”, a punctat ea.

Citește și Vedeta care a semnat cu Kanal D! O vei vedea la „Bravo, ai stil!” la masa juriului

Ce a aflat Ilinca Vandici de la Cristina Dorobanțu

Ilinca Vandici se numără astăzi printre cele mai cunoscute prezentatoare TV și prestația ei pe micul ecran a inspirat alte colege, cum sunt Andreea Stăvroiu, prezentatoarea emisiunii „Roventura” și Cristina Dorobanțu, prezentatoarea jurnalelor de weekend de la Kanal D.

Prima i s-a confisat Ilincăi chiar la un eveniment monden, la care au participat împreună.

„A venit colega mea Andreea Stăvroiu de la Kanal D și după ce am prezentat interviul și am ieșit la socializare, fix asta mi-a spus că mă admiră foarte mult și că îmi soarbe așa cuvintele, că îi place cum vorbesc, și tonalitatea și calmul. M-am simțit flatată, sincer”, ne-a spus Vandici.

Crstina Mihaela Dorobanțu a cunoscut-o pe Vandici în cadrul concursului „Bravo, ai stil”, unde s-a numărat printre concurente.

Tânăra s-a remarcat în show-ul de televiziune și, ulterior, a profitat la maximum de șansa ivită de a lucra la Kanal D. În prezent, ea și-a îndeplinit visul și prezintă știri, după câțiva ani în care a activat în zona de divertisment.

„Pe de cealaltă parte, o țin minte pe Cristina Mihaela Dorobanțu când era în “Bravo, ai stil”, nu concurentă, ci când a venit peste doi ani să lucreze cu noi și era un fel de sfătuitoare pentru concurente.

Acela a fost momentul în care am stat mai mult de vorbă cu ea și la fel mi-a mărturisit și Cristina că mă urmărește, îmi urmărește gesturile, dicția, postura, absolut tot.

Mă simt mândră și mă simt onorată”, a adăugat Ilinca Vandici, care le dă întâlnire telespectatorilor Kanal D2, pe 2 aprilie, de la ora 19.00, când începe noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”.

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Drama prin care trece Mihai Albu. Operat de cancer, creatorul se gândește la suferința fiicei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro