Prima fotografie postată de Daniela Crudu pe internet, după ce a fost bătută. Ce se vede în imagine

Prima fotografie postată de Daniela Crudu pe internet, după ce a fost bătută. Ce se vede în imagine

Daniela Crudu se pare că a trecut peste cumpăna din viața ei, care a fost întâlnirea cu iubitul său croat, și merge mai departe cu pofta de viață pe care o știm cu toții că o are. Chiar dacă săptămâna trecută vedeta mergea plină de sânge la un spital din Capitală, după ce fusese călcată în picioare de iubitul croat, acum totul pare că revine la normal.

Prima fotografie postată de Daniela Crudu pe internet, după ce a fost bătută

Cel puțin așa susține chiar vedeta pe o rețea de socializare. Imediat după bătaia primită, bruneta își suspendase toate conturile de pe Internet, însă astăzi a revenit în mediul online, chiar cu prima fotografie, după ce a fost bătută. În poza postată pe internet, Cruduța arată impecabil, ceea ce ne face să credem că este, totuși, o fotografie mai veche, ținând cont de faptul că recent a primit lovituri în față foarte violente.

Prima fotografie postată de Daniela Crudu pe internet, după ce a fost bătută

Chiar tatăl vedetei declara acum câteva zile că fiica sa avea ochii atât de umflați, încât de-abia îi putea deschide. Dar lucrurile par că se așează în viața brunetei, iar un prim pas în acest sens este chiar și mesajul care a însoțit fotografia respectivă. ”Doar energii pozitive”, a scris bruneta în dreptul fotografiei în care apare într-o rochiță foarte sexy, care lasă să i se vadă formele apetisante.

Chiar dacă a primit o bătaie cruntă din partea iubitului său, duminică dimineața, în timp ce se întorceau dintr-un club din Capitală, vedeta nu a depus plângere penală pe numele acestuia. Sora vedetei a fost cea care a spus că Daniela Crudu nu dorește să depună plângere penală, chiar dacă a recunoscut că nu știe ce a făcut de a primit o asemenea corecție.

„Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace… Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie”, declara sora vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI