14 aug. 2020 | 17:32

Prima experiență intimă a lui Miley Cyrus a fost în 3! Șocant este cu cine s-a iubit…

Monden
Prima experiență intimă a lui Miley Cyrus a fost în 3! Șocant este cu cine s-a iubit…
Prima experiență intimă a lui Miley Cyrus a fost în 3! Șocant este cu cine s-a iubit…

De-a lungul timpului, Miley Cyrus a şocat cu apariţiile sale extravagante, dar şi cu divorţul total neaşteptat de Liam Hemsworth. Cei doi au fost împreună încă de pe vremea când artista era o adolescentă. De curând, cântăreaţa americană a făcut dezvăluiri incendiare despre prima sa experienţă intimă.

Miley Cyrus a spus totul despre primul său moment de intimitate cu alte persoane

În vârstă de 27 de ani, Miley Cyrus poate spune că a trăit în câţiva ani cât alţii într-o viaţă. Cu o carieră în actorie şi muzică încă de pe vremea în care era un copil şi o viaţă personală expusă în presa de scandal, cântăreaţa din Statele Unite ale Americii este un adevărat fenomen.

De curând, aceasta a povestit despre prima sa experienţă intimă, în cadrul unui interviu. Artista a declarat că s-a iubit cu două fete.

“Când aveam vreo 11-12 ani, prietenele mele vorbeau despre ce făceau cu băieţii, dar nu înţelegeam mai nimic. Aşa că am decis să mă cuplez cu prietenele mele. Prima mea experienţă intimă a fost, aşadar, cu două tipe. S-a mers destul de departe. Am fost atrasă de fete cu mult timp înainte să simt ceva pentru vreun băiat. Când eram copil credeam că Minnie Mouse este extrem de sexy”, a povestit Miley Cyrus, conform Daily Mail.

De asemenea, celebra cântăreaţă a dezvăluit că primul bărbat din viaţa sa a fost Liam Hemsworth, cel care peste ani avea să îi devină soţ. Interesant este faptul că aceasta l-a minţit spunându-i că nu este prima oară când face asta.

Prima experiență intimă a lui Miley Cyrus a fost în 3! Șocant este cu cine s-a iubit…

Prima experiență intimă a lui Miley Cyrus a fost în 3! Șocant este cu cine s-a iubit…

“Aveam 16 ani când am făcut dragoste pentru prima oară. S-a întâmplat cu Liam. Am minţit atunci şi am zis că nu sunt novice pentru ca el să nu mă considere fraieră. Dar am ajuns să mă mărit cu tipul ăsta, ceea ce este de-a dreptul o nebunie”.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 10 ani

Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale producţiei “The Last Song”, iar 10 ani mai târziu s-au căsătorit în mare secret. Din păcate, mariajul a ţinut doar câteva luni pentru că în luna august a anului trecut, Miley Cyrus anunţa deja divorţul de Liam. 

„Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea”, scria revista people.com atunci.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Alimentul care trebuie consumat imediat după masa de Paște. Tudor Ciuhodaru: ”Facilitează digestia! Crud, nu din conservă!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro