Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se despart! Motivul pentru care căsnicia lor ia sfârșit după doar opt luni

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se despart! Motivul pentru care căsnicia lor ia sfârșit după doar opt luni
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit în urmă cu opt luni

Un cuplu faimos de la Hollywood se desparte! Este vorba despre Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, care au hotărât să meargă pe drumuri separate la doar opt luni de la nuntă. Prin intermediul reprezentanților lor, ei au explicat motivele care i-au determinat să ia această hotărâre.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, divorț după doar opt luni de la nuntă

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, două dintre vedetele iubite de fanii de pretutindeni, au hotărât să pună punct căsniciei lor.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției The Last Song. Atunci a luat naștere și povestea lor de iubire, iar după o relație de aproximativ zece ani, ei au avut parte și de o căsnicie, cu o durată mai scurtă.

Presa străină scrie că cei doi au decis să se despartă, punând astfel capăt unui mariaj de doar opt luni.

Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment„, a anunţat un reprezentant al lui Cyrus, dând astfel vestea despărțirii fanilor.

De altfel, în ultima perioadă, Miley Cyrus a evitat să mai posteze imagini cu Liam, pe rețelele sale de socializare, axându-se doar pe poze cu ea.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth păreau extrem de fericiți împreună
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit în urmă cu opt luni.

Ce plănuiesc să facă Miley Cyrus şi Liam Hemsworth după despărțire

Se pare că evoluția lor diferită este principalul motiv pentru care cele două vedete au decis să meargă pe drumuri diferite.

Conform mesajului care a apărut în presa străină, transmis de reprezentantul acestora, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth plănuiesc să se concentreze pe viața profesională și să se focuseze fiecare pe propria carieră.

Cei doi se vor ocupa în continuare împreună de animalele pe care le au.

Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere.

Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea”, se arată în mesajul oficial, care a apărut în publicaţia People.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI