Prima Dacia Duster decapotabilă. Cum arată mașina unde s-au investit mii de euro. FOTO

Dacia Duster, unul dintre cele mai cunsocute modele Dacia din lume, a fost transformată într-un model cabrio coupe, de către un service din București, care a lucrat vreme de patru luni la transformarea mașinii care a primit numele de ”Duster Summer”.

Prima Dacia Duster decapotabilă

Această transformare inedită a Daciei Duster s-a realizat într-un service independent din București. Dacia Duster a fost astfel transformată în cabrio coupe, iar automobilul a primit numele de ”Duster Summer”, datorită designului ce a fpst inspirat din sezonul estival, având, de asemenea, inserate și elemente de inspirație nautică.

”Transformarea mașinii grav avariate într-un automobil de lux, complet funcțional, a durat patru luni. Duster Summer iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa Auto K9. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster. Totodată, podeua decorată în stil nautic, dar și faptul că acoperișul obișnuit a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum într-o experiență relaxantă”, notează reprezentanții Auto K9.

Prima Dacia Duster decapotabilă
Prima Dacia Duster decapotabilă

O mașină complet funcțională

De asemenea, service-ul mai este cunoscut pentru reparațiile și transformările extraordinare ale altor două mașini Dacia Logan, în variante coupe și decapotabile.

”Prin această lucrare am dorit să continuăm, cumva această tradiție, de a da unei mașini autohtone o înfățișare cu totul nouă. Service-ul nostru este specializat în repararea autoturismelor avariate, pentru a le reda înfățișarea obișnuită, indiferent cât de gravă a fost dauna. Totuși, în cazul Duster Summer, am vrut să depășim orice bariere și nu doar să îi redăm aspectul obișnuit, ci să o aducem la nivel de artă”, a declarat Eugen Lungu, directorul AutoK9.

De menționat este faptul că Duster Summer este o mașină complet funcțională, iar componentele mecanice ale acesteia au fost înlocuite cu unele originale, specifice modelului. Modificările caroseriei au însemnat o inveestiție de 30.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI