Prima apariție publică a Ginei Pistol după ce a născut. Abia o mai recunosc fanii VIDEO

Prima apariție publică a Ginei Pistol după ce a născut. Abia o mai recunosc fanii VIDEO
Prima apariție publică a Ginei Pistol după ce a născut

9 martie a fost ziua în care pentru Smiley și Gina Pistol așteptarea a luat sfârșit. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că partenera sa a născut o fetiță perfectă sănătoasă, care a avut la naștere 3 kilograme și 51 de centimetri. Întoarsă acasă, acum în formulă nouă, vedeta Antena 1 și-a găsit timp și pentru a comunica cu fanii, entuziasmați de noua etapă a vieții sale. Vizibil obosită, dar mai ales emoționată, aceasta le-a transmis un mesaj celor care îi sunt aproape în această perioadă.

Gina Pistol, prima apariție după ce a născut

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Vedeta Antena 1 a născut o fetiță, iar anunțul a fost făcut de artist pe rețelele de socializare. Cei doi au transmis că sunt extrem de fericiți. Înainte de a merge la spital, cuplul a ținut să le mulțumească fanilor pentru gândurile frumoase adresate pe tot parcursul sarcinii, printr-un video postat pe canalul de Youtube al solistului.

Tot în mediul online au anunțat și cele mai recente detalii din viața lor de trei, după ce și-au adus micuța acasă. Tot acum, cei doi au mulțumit încă o dată oamenilor pentru susținere și felicitări.

Mesajul cuplului 

„Hello! Salutare tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Vă mulțumim frumos pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă acum suntel într-un carusel emoțional. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut foarte bine și peste prima noapte acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis urări, felicitări, sfaturi și energie pozitivă.

Le mulțumim celor de la spital, asistente, moaște, medic anestezist, medicul meu. Toți au fost foarte drăguți și ne-am simțit răsfățați. Abia așteptăm ca fiica noastră să se facă mare să îi spunem câte mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei. Vă mulțumim foarte tare. Vă pupăm cu drag”, au spus la unison Gina și Smiley, într-o înregistrare video publicată pe contul de Instagram al artistului.

În imagini observăm o Gina copleșită de emoții, dar și mai slabă, nașterea lăsând-o deja fără câteva kilograme. Deloc încercănată, pentru moment, aceasta, îmbujorată, a zâmbit pe tot parcursul înregistrării și a mulțumit tuturor pentru gândurile bune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI