30 mart. 2024 | 22:30

Prietenii lui Mirel, dezvăluiri despre comportamentul tânărului faţă de Andreea. Noi detalii din relaţia celor doi ies la iveală: „Îi cumpăra flori sau diverse cadouri”

Social
Prietenii lui Mirel, dezvăluiri despre comportamentul tânărului faţă de Andreea. Noi detalii din relaţia celor doi ies la iveală:
Detalii neștiute despre relația lui Mirel cu Andreea

Crima din Timișoara a șocat o țară întreagă! Andreea Morega, tânăra studentă ucisă cu sânge rece, a fost condusă pe ultimul drum. Cel care a omorât-o, Mirel Dragomir, se află în arest. La mai bine de o săptămână de la crimă ies la iveală noi informații privind relația pe care o aveau cei doi studenți la Medicină. Ce susțin prietenii lui Mirel?

Detalii neștiute despre relația lui Mirel cu Andreea

Andreea Morega, tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină în Timișoara, a fost înmormântată. Autorul crimei, Mirel Dragomir, este acuzat că a ucis-o pe iubita lui cu zeci de lovituri de cuțit la nivelul gâtului. Incidentul i-a cutremurat pe apropiații lor. Tinerii nu ascundeau faptul că sunt un cuplu și părea că totul decurge foarte bine între ei.

Un coleg al criminalului din Timișoara a făcut dezvăluiri incredibile despre relația pe care cei doi o aveau, înainte ca tânărul să o omoare cu sânge rece. Mirel și Andreea erau împreună de câteva luni. Apropiații lor susțin că Mirel se comporta extrem de frumos cu iubita lui și vorbea tot timpul de ea.

Cum se comporta studentul cu iubita lui înainte de a o ucide

Își petreceau timpul împreună și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Unul dintre amicii lui Mirel a declarat că niciodată nu l-ar fi crezut în stare de un asemenea gest. În schimb, familia Andreei nu știa că fata avea o relație cu Mirel, ci că erau doar prieteni buni.

„Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente”, a declarat colegul său, pentru Gândul.ro. 

„Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape. Mirel vorbea cu entuziasm despre ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri, era atent cu ea și părea încântat și împlinit. Nouă, prietenilor, când l-am întrebat, ne-a zis că sunt împreună din decembrie. Părea un cuplu normal, se mai țineau de mână, o mai vizita la cămin, nimic să pară ieșit din comun. Părea că se potrivesc”, a mai spus colegul său, conform sursei citate anterior.

Vezi și: Declaraţia uluitoare a ucigaşului studentei la Medicină. Ce a putut spune Mirel despre Andreea: „M-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât”

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Mesajul îndrăgitului actor
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca un card bancar
Capital.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro