Prezentator nou la Bravo, ai stil! Cine îi va lua locul Ilincăi Vandici și de ce

Prezentator nou la Bravo, ai stil! Cine îi va lua locul Ilincăi Vandici și de ce
Prezentator nou la Bravo, ai stil! Cine ii va lua locul Ilincai Vandici si de ce

Veste bombă în showbizul românesc. Ilinca Vandici pleacă de la Bravo, ai stil!? Cine este noul prezentator al celui mai cunoscut show de fashion din România.

Cine o va înlocui pe Ilinca Vandici ca prezentator la Bravo, ai stil!

Fanii emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities au avut parte de o veste care i-a uimit. Show-ul de la Kanal D va avea un nou prezentator începând de joi, 14 octombrie. Victor Slav este cel care o va înlocui pe Ilinca Vandici.

Plecarea șatenei nu este una definitivă, însă, potrivit celor de la Kanal D, Ilinca Vandici se confruntă cu anumite probleme de sănătate, acesta fiind motivul pentru care nu va putea modera emisiunea Bravo, ai stil! în următoarele săptămâni.

Victor Slav a acceptat cu bucurie propunerea de a prezenta temporar emisiunea Bravo, ai stil!, show de care vedeta nu este străină. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai făcut parte, în trecut, din echipa show-ului de la Kanal D, în „Brigada sexy”, alături de Alex Velea și Bogdan Vlădău.

Chipeșul prezentator TV are emoții, declarând că speră să se ridice la așteptările producătorilor și să fie cel puțin la fel de bun precum Ilinca Vandici în rolul de gazdă.

„Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe”, a declarat Victor Slav, după cum se arată în comunicatul oficial al celor de la Kanal D.

Raluca Dumitru, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

După eliminarea Nicoletei Nucă din gala de sâmbătă, 2 octombrie, o nouă concurentă și-a făcut apariția în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Este vorba despre Raluca Dumitru, fosta Faimoasă de la Survivor România sezonul 2.

Celebra brunetă a acceptat provocarea de a participa la cel mai controversat show de fashion și stil din România, fiind dornică să descopere stiluri noi și să plece acasă cu marele premiu. Raluca Dumitru are un caracter puternic și este stăpână pe ea, fiind sigură că va ajunge departe în competiție.

„Pentru mine este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace.

Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala . Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a spus Raluca Dumitru la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI